Home / Evenimente / 2 recomandari de proiecte pentru studenti

2 recomandari de proiecte pentru studenti

Scurt si la obiect, ca vinerea e o zi aglomerata si deadline-urile aproape :) 

CompetitIAA. Probabil cel mai tare proiect de brief-uri pentru studentii pasionati de publicitate si comunicare, de la defuncta olimpiada a comunicarii incoace. Am avut sansa sa vad indeaproape cum se desfasoara lucrurile si din partea de organizare  de la IAA Young Professionals, e cea mai buna ocazie de simulare de pitch-uri creative tinute de echipe de studenti in fata unor clienti reali (BCR, La Fantâna, HTC), pe care trebuie sa-i convinga ca propunerea lor de rezolvare a unui brief e o solutie care ar putea fi implementata in campaniile de comunicare.

Deadline-ul de inscriere e pana in seara de 31 octombrie 2015, iar premiile sunt de 500 euro/echipa castigatoare. Inscrieti-va rapid, aici. 

Onlined. Se pozitioneaza ca “școală gratuită de Marketing Digital dedicată exclusiv studenților”, au deja cativa speakeri, iar programul e in curs de actualizare. A pornit ca un proiect al asociatiei “Voluntari pentru Idei si Proiecte” din Bucuresti, l-au duplicat frumos si la Cluj. Inscrierile tin pana pe 3 noiembrie, iar toata scoala dureaza vreo 2 saptamani, indeajuns de mult incat sa ramai cu cateva informatii esentiale din zona de marketing online.

Pentru astia mai avansati si cu focus pe e-commerce, mergeti si la GPeC Summit, pe 24 noiembrie 2015.

Disclaimer: sunt alumnus VIP si membru activ IAA YP, asa ca puteti sa luati cele 2 propuneri drept recomandari pe bune, din partea cuiva care stie ce se intampla si in spatele cortinei :)

Citeste si asta

Inca un ghid de angajare in Social Media

Un grup de tineri pasionati de comunicare online au primit un brief in cadrul proiectului …

Comentezi ?