Home / Evenimente / 5 motive pentru care CompetitIAA e mai cool ca un internship

5 motive pentru care CompetitIAA e mai cool ca un internship

iaa 2014CompetitIAA este un concurs organizat de colegii mei de la IAA YP “care își propune să ofere studenților pasionați de marketing și comunicare șansa unei experiențe practice, prin simularea unui pitch în fața unor companii reale”. Daca vreti, e un fel de Olimpiadele Comunicarii mult mai practic si mai bine organizat. 

Iar eu am minim 5 motive pentru care CompetitIAA e mai cool ca un internship platit sau nu.

  1. Lucrezi in echipa pe care tu o alegi, formata din 3-4 prieteni pasionati de comunicare. In plus, poti avea alaturi de tine si cativa mentori, care te pot ajuta cu sfaturi si indicatii utile.
  2. Lucrezi pentru brandul pe care il vrei, nu pentru cele pe care ti le impune seful. Ai de ales intre Bergenbier, EY Romania, FRF si Kubis Interactive. (eu as alege FRF, dar nici n-as refuza un brand de bere).
  3. Lucrezi de acasa (la tine sau la cineva din echipa) sau de pe la vreo terasa/ceainarie/bar cu internet si galagie acceptabila, pe un brief real, venit direct de la client sau agentie.
  4. Chiar e o competitie pe bune. Din cele maxim 20 de echipe finaliste, doar 5 vor trece mai departe si vor avea ocazia sa-si pregateasca si mai bine strategia, pe care o vor prezenta in fata reprezentatilor celor 5 companii.
  5. Castigi bani (500 euro/echipa), premii si/sau internship-uri, in cazul in care ideea ta poate fi aplicata in realitate, daca cineva chiar s-a remarcat sau sunt companii care au deschise pozitii de internship, care se pot transforma usor in joburi stabile. E si asta un fel de proces de recrutare, ceva mai eficient.

Detalii complete se gasesc pe site-ul IAA YP, formularul de inscriere e aici, in format DOC. Deadline inscrieri: 11 noiembrie, ora 11:59.

Ne vedem la prezentari :)

Citeste si asta

Concurs, idei si notite de la conferinta de marketing sportiv

Aseara a fost plina sala de la IAA, in conditiile in care afara ploua ca …

2 comentarii

  1. Bre. Scoate, te rog din suflet, mizeria aia care apare cand selectezi textul, unii asa citesc si e annoying rau.

Comentezi ?