Home / Online / Inca un ghid de angajare in Social Media

Inca un ghid de angajare in Social Media

ghid angajare social mediaUn grup de tineri pasionati de comunicare online au primit un brief in cadrul proiectului Onlined (program gratuit de învățare în Social Media adresat exclusiv studenților și masteranzilor interesati de social media si noile tehnologii online), prin care li se cerea sa alcatuiasca un mini-ghid de angajare in Social Media, care sa cuprinda cateva sfaturi si resurse utile.

Ce a reusit sa faca echipa CatchUP Team (Guiu Ana-Maria, Lazar Raluca, Catalin Cîrstea, Lascu Gratian) se gaseste pe ISSU sau mai jos.
Mie mi-a placut cum a fost realizat, asa ca l-am pus pe blog, la rugamintea lor.

Dupa cateva rasfoiri, singurele informatii care lipsesc din ghid si ar fi fost bine sa apara (poate la versiunea 2.0) ar fi cele legate de locurile unde poti gasi oferte de job-uri in online (ejobs, bestjobs, site-uri din domeniu, bloguri care scriu despre subiect, #angajari) si o lista de link-uri utile, cu site-uri nisate pe informatii (studii de caz, prezentari de noi tehnologii, anunturi diverse) din social media sau digital advertising (din afara si/sau din Romania).

Disclaimer: am fost speaker la Onlined, am vorbit cate ceva despre “The Dark side of Social Media”. Unora le-a placut. Cred.

Citeste si asta

Cele mai mari greseli de social media din 2014

Pe langa cele din SUA si UK, cele de la noi sunt apa de ploaie. …

2 comentarii

  1. Bai, eu vreau prezentarea ta de la onlined. Suna interesant titlul!

    • Ok, ti-o trimit pe mail, chair daca sunt doar cateva slide-uri. Mai mult am discutat cu cei din sala. Poate o fac si publica, la un moment dat

Comentezi ?