Home / Personal / 3 bloguri despre fotbal, ca alternative la gesepe, prostport si sporc.ro

3 bloguri despre fotbal, ca alternative la gesepe, prostport si sporc.ro

Dupa cum probabil stiti deja, am o parere foarte buna despre cimpanzeii titlurilor bombastice de la sport.ro, disperatii traficului facil de la tabloidul prostsport si adormitii inutili de la gsp. 

Cele 3 chestii conduc bugetele si topul traficului .ro din zona de fotbal-sport, de unde putem sa aflam informatii incredibile despre ultima cucerire a unui fotbalist fara rezultate, ce platitudini a mai zis becali sau ce zvonuri de transferuri mai zboara prin zona barfelor fara nici un fundament.

Ironia articolului e ca azi recomand 3 bloguri scrise de catre un fost colaborator la gesepe, un fost realizator tv si un actual colaborator la sport.ro, un post tv care, pe langa teatrul de la wrestling si glumele de autobaza de la concursurile cu obstacole de 2 bani, mai are si cateva reprize de sport, intre pauzele de publicitate la seminte si bere la PET.

Primul blog descoperit acum ceva timp e lipovan.ro, scris de Lucian Lipovan, care abordeaza subiectele despre sport intr-un mod ceva mai uman, fara metehnele colegilor de la televiziunea de gorile cu acces la net. Ultimele 2 articole publicate ar putea sta oricand in slideshow-ul cu articole promovate, pe homepage-ul oricarui cotidian de sport.

Daca va intereseaza, va recomand sa aflati cum se împart drepturile TV de sport în România între “cabliști” si sa cititi o poveste despre Pancu, o dacie 1310 si pasiunea unui rapidist pentru un club cu o traditie prea frumoasa ca sa se prabuseasca iar in divizia II.

Mai gasiti si alte articole sau chiar infografice interesante, fara cancanuri sau stiri de 2 lei.

Al doilea blog la care m-am abonat recent e 3surse.ro, scris de catre Stefan Beldie, fost realizator TV la sport.ro, Telesport si producator la Antena1, pe vremea cand Ioanitoaia cerea casete din regie.

Asta e descrierea si pozitionarea blogului, direct din mailul de confirmare a abonarii la newsletter:

3Surse.ro urmareste acest fenomen de transformare si scrie despre reusite de business, despre erori, despre strategie sportiva si despre o gramada de lucruri care fac diferenta intre cluburi cu viitor si cluburi care au cel mult trecut.  Urmareste-ma si vei vedea ca fotbalul poate fi privit si din alte perspective.
2 recomandari de articole despre fotbal si afacerile sale, mai putin vizibile printre glam-ul de la TV: un articol despre Radoi cel fara licenta PRO, BAC si rezultate, dar cu personalitate si un articol mai vechi, despre fata mai putin vazuta a mingii si a afacerilor din spatele cluburilor romanesti de fotbal.
Al treilea blog e recomandarea mea pentru cei care urmaresc Premier League: anglofil.ro, un “blog de cultură fotbalistică britanică”, inceput din 2010, de catre Alex Enășescu, fost colaborator la GSP.

Bonus1: Footballblog.co.uk, in engleza, despre englezi si Premier League.

Bonus 2, pentru trolling, liste si glumite: FootyJokes.net

PS: Hai Viitorul, Arsenal si Real Madrid!

Citeste si asta

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul …

2 comentarii

  1. Cu alte cuvitne :)) sa nu citesc prost.ro si sporc.ro , dar sa ii citesc pe aia care scriu articole acolo :)))))) Prefer sa citesc presa din strainatate, asta e singura solutie.

    • Felicitari, n-ai inteles nimic. Sau ai inteles doar ce ai vrut tu. Mai citeste inca o data, poate pricepi despre ce e vorba in articol si care e diferenta dintre ce scriu acum fostii colaboratori si ce se publica acum in cele 3 mizerii. Mai stii, poate intri si pe bloguri. Vezi ca sunt si unele in engleza

Comentezi ?