Home / Evenimente / Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

Concurs: 2 bilete la FCSB – Craiova!

In urma unei combinatii rezultate din amabilitatea LPF si prioritatile mele de hacking civic pentru week-end-ul acesta, se face ca am 2 bilete duble la marele meci de sambata, dintre FCSB si Craiova, de pe Arena Nationala. 

Meciul asta e doar unul din cele 3 care se desfasoara in acelasi timp, atat Dinamo Bucuresti (care joaca cu Astra Giurgiu pe stadionul Dinamo), cat si Viitorul Constanta (care joaca cu CFR Cluj, la Ovidiu, pe stadionul academiei de fotbal Gheorghe Hagi), avand sanse sa castige campionatul, in ultima etapa. 

Prima sansa la titlu ar fi la Viitorul lui Hagi, dar doar daca pustii castiga meciul de acasa. Asa sa le ajute sfantul Hatrick, ocrotitorul golurilor consecutive. 

Steaua castiga titlul doar daca Viitorul pierde sau face egal, Dinamo poate castiga biletul spre Champions League doar daca primele 2 echipe pierd ambele meciuri, iar ei castiga cu Astra, in timp ce stadionul va fi invadat de o tornada formata pe pista de alergare din frunze de trifoi cu patru foi colorate in rosu. 

Revenind la concurs, cine vrea pe stadion e invitat sa raspunda la intrebarea etapei: care crezi ca este cel mai bun tanar jucator (sub 21 ani) roman (de afara sau din Liga1 Orange) si ce-l face atat de special ?

Cei 2 castigatori vor fi anuntati maine seara, 12 mai, pe la ora 12, cand vor primi un mail cu intructiuni. 

Start concurs! 

Update: castigatorii sunt Dragos si Mirel

Citeste si asta

2 despre FC Barcelona – Juventus si Borussia Dortmund – AS Monaco

 Meciul dintre FC Barcelona si Juventus Torino e inca un exemplu clar si o motivatie …

4 comentarii

  1. Vlad Dragomir de la echipa a doua Arsenal pare cea mai buna speranta care joaca acum prin strainatate. Viteza, tehnica, paseaza bine, inca n-are figuri de vedeta …

  2. Eu tot pe Florinel Coman pun pariu ca e cel mai bun tanar atacant din Romania. Se vede clar ca e atras de gol, stie sa dribleze, se pozitioneaza bine, “vede” poarta mai ceva ca Lacatus

  3. Ianis Hagi!!!

  4. Andrei Ivan, se stieeee

Comentezi ?