Home / Diverse / Observatii nesarate despre Sarata Monteoru

Observatii nesarate despre Sarata Monteoru

Amintiri dureroase de acum vreo 2-3 saptamani, cand n-am avut altceva mai bun de facut intr-o sambata decat sa mergem sa vedem faimoasa statiune de babe in saramura.

  • Sarata Monteoru e un loc care isi pastreaza neschimbate traditiile. Totul arata acum 15-20 de ani: intrarea de la casa de marcat, biletele, gardurile, nisipul, muzica, toaletele, bazinul groapa de beton in care e pastrata saramura verde, ba chiar si apa pare neschimbata tot de 20 de ani.
  • Babele din Bucuresti se simt ca in RATB aici: se scoala cu noaptea-n cap pentru a prinde loc bun, stau toata ziua inghesuite, nu se misca prea mult si se plang de tineretul din zilele noastre.
  • 78,45% din pensionarii veniti la Monteoru au impresia ca primesc o armura de tinerete, daca-si inmoaie zilnic oasele in saramura.
  • Apa din bazin ar putea fi si mai intunecata, dar s-a deschis la culoare, de la atata pipi de pensionar
  • Se spune ca un pensionar a stat 48 de ore nonstop in bazin, sperand ca va trai vesnic din pensie
  • Apa din bazin e atat de sarata incat localnicii isi tin iarna muraturile acolo
  • Meseriasii intra in bazin groapa cu sapca si ochelari de soare. Cunoscatoriii intra cu sapca, ochelari de soare si prosop pe spate, ca superman, sa nu se arda pe spate. Adevaratii maestri intra imbracati complet, ca baba cu fusta lunga, palarie de paie, ochelari de soare si margele la gat, sa nu faca insolatie in timp ce face parada modei.

La final, o galerie foto. In poze arata mai bine.

Atentie contine nuditate si slipi!

Citeste si asta

Doua intamplari cu babe

Din ciclul de intamplari si chestii pe care le vad zilnic, astazi am doua dialoguri …

Comentezi ?