Home / Evenimente / Video: la plimbare prin Dino Parc

Video: la plimbare prin Dino Parc

In locul unui lung despre cum e la Dino Parc Rasnov, mai bine un text scurt si un video cu traseul complet, pe la toti dinozaurii din parc, nu ?

Pe scurt, ce mi-a placut:

  • amplasarea, fix pe drumul ce urca catre cetatea Rasnov. Faci 3-4 minute pe jos pana ajungi la DinoParc, iar de acolo pana sus, la cetate, ar mai fi vreo 10 minute de urcat, in cazul in care nu vrei sa dai 2 lei pe biletul remorcii care face curse non-stop.
  • calitatea materialelor, atentia la detaliile fiecarui dinozaur, organizarea si libertatea de miscare. Am inteles ca au fost 11.000 de vizitatori in primul weekend.

Ce mi-ar fi placut sa gasesc:

  • Mai multa interactivitate. Toate exponatele erau statice, mute si curate. Mi-ar fi placut ca macar unii dintre dinozauri se se miste macar putin, sa scoata niste sunete, sa dea senzatia ca nu sunt doar niste statui. Singura chestie care se misca era vulcanul din mijloc, care mai scotea, din cand in cand, cate un smoc de fum alb. Sper ca vor aparea noutati in curand, sa arate ca in DinoPark-ul asta.
  • Mai multe detalii despre dinozauri. Fiecare avea o fituica cu cateva informatii pe scurt, ignorate de multimea care venise sa faca poze de Facebook cu noile atractii ale zonei. Aici chiar ar fi ajutat prezenta unor QR Code-uri (chiar daca putini stiu sa le foloseasca) sau a unor sectiuni de realitate augmentata (ce visezi, straine? )

La final, o filmare aproape editata si optimizata direct in Youtube Editor (motiv pentru care imaginea e  blurata din cand in cand), un video in care eu nu prea apar, pentru ca in Dino Parc sunt lucruri mult mai interesante decat moaca mea.

Acum si cu poze

Citeste si asta

Se intampla sambata asta

Primul mare eveniment, la nivel national: mult-asteptata actiune de impadurire organizata de catre prietenii de …

Comentezi ?