Home / Fun / Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat …

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat …

Pornind de la tweet-ul zilei si articolul de pe Mediafax, propun sa incepem niste poante pe tema bogatiei soacrei lui Vlad Moisescu, sforarul sef de la PNL si sectorul 1 al primarului Chiliman

Tweet-ul

Citatul din articol

“Anchetatorii au descoperit, în urma percheziţiilor de săptămâna trecută făcute la locuinţa lui Vlad Moisescu, un contract prin care soacra fostului trezorier al PNL îşi împrumuta fiica cu suma de 670 de milioane de euro, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare”.  Articol Mediafax.

Soacra lui Vlad Moisescu nu e singura soacra de politician care si-a castigat averea prin munca cinstita si transparenta totala:

“Maria Pop, soacra lui Daniel Constantin, ministru al Agriculturii şi preşedinte al Partidului Conservator, este cercetată pentru luare de mită şi fals intelectual în formă continuată, potrivit unui răspuns oficial transmis de DNA la solicitarea Evenimentului zilei”. Articol EVZ.

“Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax”. Articol Hotnews.

 

Revenind.

 

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat … ii lipsesc 20 de milioane pentru un imprumut pervers de mare

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat … ar putea finanta partidul cu cele mai multe membre din Romania: PSR (Partidul Soacrelor din Romania)

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat … isi permite sa atraga atentia publicului de la auto-exilul lui Ponta din Turcia

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat … matusa Tamara pare treaba de incepatori fricosi.

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat … averea lui Ion Tiriac nu mai pare atat de mare.

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat … putea sa-si cumpere o insula privata, fara acord de extradare, din care ginerele sa poata sa traga de sfori, de la distanta.

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat … ar putea fi numita “nababa”.

Soacra lui Vlad Moisescu e atat de bogata incat …ea stie cum va arata peste 50 de ani.

meme chilimansursa poza: Acid Photo

 

Citeste si asta

Cel mai frustrant comentariu al inceputului de an: “da-i dracu pe bogati. Pe cine stii tu om de rand, 8h/zi sa aiba 2000 euro?”

Stimati cititori, cititoare, roboti si crawlere, iata cel mai trist/enervant/frustrant comentariu pe care l-am primit astazi, …

Comentezi ?