Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Luna noiembrie e plina de evenimente de online
Home / Evenimente / Luna noiembrie e plina de evenimente de online

Luna noiembrie e plina de evenimente de online

  1. Se incepe in forta, cu How To Web 2016, una din cele mai mari si utile evenimente din zona de antreprenoriat din Europa de Est, pe 1-2 noiembrie 2016, pe scena Teatrului National din Bucuresti. Anul asta o sa le tin pumnii prietenilor de la Questo si vezicatface.ro, care se lupta cu alte cateva zeci de start-up-uri pentru glorie, atentia vizitatorilor si banii potentialilor investitori.

Discountul de early-bird expira in seara aceasta, asa ca acum e momentul sa va grabiti sa luati bilete.

2.  Urmeaza pe data de 3 noiembrie un Black Friday Affiliate Meetup organizat de cei de la Profitshare, care promit “o mare surpriză care te va impulsiona să generezi mai multe vânzări prin puterea afiliaților”.

Vezi detalii: http://blog.profitshare.ro/black-friday-affiliate-meetup

3. Pauza o saptamana (sau n-am gasit eu inca ceva), urmeaza una plina de evenimente marca Internetics, care a crescut atat de mare incat acum cuprinde, pe langa competitie, gala de premiere si after-party, o expozitie cu si despre instalații VR, video game design, visual mapping, instalatii kinect based, motions graphic, robotics, 3d printing, wearables si o platforma de discutii pe teme din zona de “platforme si solutii digitale dedicate societății civile și comunității, cum finanțezi un techstartup si digital products made in ro, online radios, mi mu gloves – inovatie in muzica”

Internetics Digital Week 2016 se desfasoara intre 14 si 23 noiembrie 2016, cu final la Gala de Premiere Internetics la Ateneul Roman + Afterparty.

4.  In acelasi timp, GPeC Summit 15-16 Noiembrie 2016, cel mai important eveniment  de e-commerce din Romania, care va culmina cu a 11-a ediției a Galei Premiilor E-Commerce. Printre speakerii internationali invitati la GPec: Bryan Eisenberg, Talia Wolf, Craig Sullivan, alături de nume sonore din piața de e-commerce din România – Iulian Stanciu (eMAG), Elisabeta Moraru (Google Romania), Cătălin Crețu (General Manager Visa Europe pentru România, Croația, Slovenia și Malta), precum și pe Anna Sliwinska (International Sales & Marketing Manager Answear.com).

Eu o sa incerc sa fiu cat mai mult timp la GPeC, e cam singurul eveniment de la care plec cu carnetelul plin de idei si notite. 

Tot în cadrul GPeC Summit, se va desfășura și GPeC E-Commerce Expo – expoziție B2B între furnizori și magazinele online, menită să înlesnească networking-ul și parteneriatele pe termen lung.

GPeC Summit se va încheia în seara zilei de 16 noiembrie 2016 cu cea de a 11-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc al cărei amfitrion va fi vedeta Pro TV, George Buhnici.

Bilete la preț redus prin oferta Early-Bird 

Biletele de acces la GPeC Summit, 15-16 noiembrie, sunt puse în vânzare pe website-ul organizatorilor, iar până pe 27 octombrie (inclusiv) există și o ofertă specială Early-Bird care asigură doritorilor prețuri semnificativ mai mici:

– 49 EUR + TVA/persoană pentru oricare din cele două zile de eveniment și 79 EUR + TVA/persoană pentru cei care aleg să participe la ambele zile.

În perioada 28 octombrie – 11 noiembrie, prețul biletelor va crește la tariful standard, respectiv 69 EUR + TVA/persoană pentru oricare din cele două zile de eveniment și 119 EUR + TVA/persoană pentru ambele zile.

Înscrierile se pot face completând formularul de pe website-ul GPeC

5. In caz ca esti programator si te intereseaza doar partea de back-end, de codare, o sa ai de ales intre DevHack-ul din 19-20 noiembrie si GDG DevFest Romania, intre 25 si 26 noiembrie

Citeste si asta

Ultimele zile de inscrieri Early Bird la GPeC SUMMIT 27-28 mai

M-am luat cu altele si am uitat sa scriu despre interneti. Am ratat doar vreo …

Comentezi ?