Home / Evenimente / Se intampla sambata asta

Se intampla sambata asta

Primul mare eveniment, la nivel national: mult-asteptata actiune de impadurire organizata de catre prietenii de la Plantam Fapte Bune, care isi propun sa sadeasca 1 MILION de copaci intr-o singura zi! 

Inscrierile se fac pe site, in 3 pasi: iti alegi plantatia de pe harta, te inscrii prin formularul acesta, apoi confirmi prezenta in pagina plantatiei de pe komunomo

In cazul in care ai intrebari, pe eventul de facebook  se raspunde la intrebari. Tot asociatia Ecoassist este responsabila si de aplicatia web si mobile care monitorizeaza si actualizeaza “harta taierilor de paduri din Romania”. App Android, App iOS.


 

Al doilea eveniment, prezentarea echipei MobileAcademy, un startup de cursuri de programare pentru iOS si Android (plus Mobile UI), din care fac si eu parte, alaturi de cativa prieteni mobile developeri, product manageri sau designeri.

Evenimentul (link facebook) va fi sambata aceasta, de la ora 10:00, la TechHub Bucuresti iar asta este programul de 2 ore si un pic:

  • 30′ Despre peisajul Mobile din Bucuresti (trenduri, companii, salarii, meetups, firme de training, cursuri online)
  • 15′ Despre cum e sa lucrezi in Mobile: provocari si diferente; cu Andrei Costescu, Founder & CEO MReady
  • 60′ Q&A despre prima runda de cursuri [1] cu echipa de traineri
  • 15′ Prezentare scurta a cursurilor viitoare [2] pe care le pregatim
  • Discutii libere

Prima runda de cursuri cuprinde: iOS Essentials, Android Essentials, Mobile Design UI Fundamentals, urmand ca din 2016 sa incepem inscrierile (sunt deja cativa doritori!) pentru Product Management Essentials, Mobile Monetization, Mobile Testing, Analytics on Mobile, Git setup & tricks,  Prototyping Mobile Apps.


 

Tot pe 14 noiembrie, bloggers LAN Party, cu focus pe StarCraft 2 (ah, cate nopti pierdute se leaga de starcraft si protosi).

Detalii complete despre nebuni la Toma, inscrierile sunt impartite prin blogurile partenere, le gasiti usor sub hastagul #‎BLPA9‬

Citeste si asta

Se intampla in week-end-ul asta

O mica lista cu evenimente si chestii care se intampla maine si poimaine, in caz …

Comentezi ?