Home / Fun / Cateva poze din Politehnica

Cateva poze din Politehnica

N-am mai fost in curtea Politehnicii de vreo 4-5 ani, asa ca am profitat de prezenta la Innovation Labs sa observ cateva schimbari de cand am absolvit “magna cum poate” aceasta minunata fabrica de robotei humanoizi programabili.

Prima schimbare in peisaj: aparitia unui bloc de locuinte, de 12 etaje, langa intrarea de pe Iuliu Maniu, pe locul unor  depozite parasite. O noua modalitate de a te uita de sus la miile de restantieri.

Lucrari de constructie sunt si pe terenul facultatii, in perimetrul dintre Automatica si bulevard, acolo se construieste un campus/centrul de cercetare, care ar trebui terminat vara aceasta si care ar trebui sa arate ca in macheta, daca se respecta planurile initiale. Daca nu, vorba bancului, “vom avea doua campusuri”.

campus

Lucrari de constructie sunt si la cladirea de langa noua biblioteca a UPB, o cladire moderna, care parca se simte stinghera, tanara si nelinistita, intre atatea hale de beton comunist.

Dupa cum puteti observa, coloana infinita a sfantului 5 e inca in picioare.

Dupa cateva poze de exterior si din holul bibliotecii, iata o poza din lift, care are o problema rezolvata in cel mai inginereste mod posibil: cu scoci.

Se vede ca e lift de politehnica, primii 7 ani sunt grei, pana ajungi la etajul 3.

poze politehnica (5)

La final, intrebarea zilei: ce scrie pe diploma absolventilor acestei facultati cu acronim din Politehnica: inginer, antreprenor, manager de afacere sau om faimos ? faima

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

Comentezi ?