Home / Aplicatii / NextLane e un fel de Tinder pentru soferi

NextLane e un fel de Tinder pentru soferi

Zilele trecute am aflat despre NextLane, o aplicatie de mobil care vrea sa “conecteze” soferii, oferindu-le un loc in care sa discute intre ei, altfel decat prin degetul mijlociu ridicat sau coborarea geamului pentru a fi auzit mai bine.

Cum functioneaza? nextlane

Intri in aplicatie, te loghezi cu facebook, cauti dupa numarul de inmatriculare, pentru a gasi profilul soferului care nu ti-a dat prioritate sau contul soferitei blonde de care iti place tie, dar nu stii cum o cheama. E mult mai usor sa o stalkeresti de la geam si intr-o aplicatie, decat sa te duci la ea, sa incepi o conversatie.

Daca nu exista un profil cu acel numar de inmatriculare, ii poti lasa totusi un mesaj, in caz ca se va inregistra vreodata, sa vada ce necunoscuti i-au lasat mesaje de amor pe numarul de inmatriculare in aplicatie, nu pe parbriz sau roti.

Daca exista profilul cautat, intri in legatura cu soferul/soferita, incepand o discutie filizofica, prin chatul aplicatiei.

Sugestii de fraze de inceput:

  • “te-a invatat cineva sa conduci asa sau e un dar de la natura?”
  • “asa de expansiva esti si in viata personala, de-ti place tie sa stai pe doua benzi?”
  • “pot sa te scot la o cafea si parcare laterala?”

Si cam atat. Un Tinder fara soferi, un WhatsApp nisat, un stalking tool fara privacy options.

Ce lipseste ?

Motivatia reala de a folosi aplicatia. De ce as instala inca o aplicatie cu chat, prin care orice nebun cu smartphone imi poate trimite mesaje, doar pentru ca m-a vazut la volan ?

Adaptarea pentru Romania: butonul de injurat acordat note soferilor in trafic. La cati melteni sunt in traficul bucurestean, optiunea asta ar putea fi IMDB-ul soferilor din toata Romania. “taran prost cu bemveu, AG 01 BIG, nu stie sa semnalizeze, claxoneaza inutil, asculta manele la maxim. Calificativ: 0 din 10”

Gamification. Nu se intampla nimic daca adaugi in retea unul sau mii de numere de inmatriculare, nu primesti nimic daca lasi mesaje sau intri in fiecare zi in aplicatie (aici s-ar fi putut dezvolta o intreaga retea de bonificari sau promotii).

Acestea fiind scrise, ai folosi aplicatia asta ? Daca da, de ce ?

Citeste si asta

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, …

2 comentarii

  1. ai zis bine. inca o aplicatie idioata si fara niciun rost, pe care o vor folosi toti stalkerii aiurea. aplicatie de bagat in seama. parerea mea

Comentezi ?