Home / Fun / Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Propunere: la urmatorul protest sa se organizeze o editie speciala Masterchef

Tocmai am ajuns acasa, dupa aproape 2 ore de stat la protestul din seara asta, de la Piata Victoriei/Muzeul Antipa, acolo unde au ajuns doar vreo 200 de oameni, din cei peste 3000 anuntati pe Facebook.

Inca nu mi-e clar daca procentul asta atat de mic e cauzat de lehamite, lene, nepasare sau treburi personale mai importante, precum cina in familie, berea in centrul vechi sau un nou episod de Masterchef, care a prezentat o proba speciala, filmata tocmai la castelul huniazilor. 

De aici si ideea salvatoare, care sa combine problema prezentei/activitatilor foarte scazute la protestele civice cu audienta uriasa atrasa de emisiunea “Masterchef”.

La ce audienta are (1.430.000 persoane la editia din 28 septembrie ), propun ca la urmatorul protest de la Victoriei sau Universitate sa se organizeze si o proba eliminatorie la Masterchef. Strans legat de subiecte actuale, concurentii pot alege dintre tort cu girofar, coliva rapida sau fudulii cu epoleti din martipan.

Vii la protest, vezi show-ul si concurentii stresati de cei 3 din juriu, mirosi mancarea de la distanta, mai strigi un “Jos Oprea/Ponta” in pauza de publicitate, faci un selfie cu coliva/tortul/fudulia, mananci ceva gustos, votezi echipa care a gatit mai bine si pleci acasa multumit(a) ca ti-ai exprimat dezaprobarea fata de mizeriile care se intampla in politica dar si echipa care s-a priceput mai bine la cratita.

Toata lumea va fi fericita: PRO TV nu mai muta echipa de filmare prin tara, rezolva si cu galeria, protestul va strange mii de oameni, care vor manca bine si se vor simti cu adevarat implicati in activitati colective, nu doar la huiduieli si scandari anti-politicieni.

Haz de necaz.

masterchef-oprea

 

 

 

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

Comentezi ?