Home / Diverse / De ce a castigat Ovidiu Anton Eurovision 2016 ? 3 motive

De ce a castigat Ovidiu Anton Eurovision 2016 ? 3 motive

Ce inseamna perseverenta si foarte mult machiaj pe negru: dupa 5 ani de prezenta neintrerupta la Eurovision cu tot felul de melodii mediocre, tipul asta a reusit sa stranga indeajuns de multe voturi ca sa castige editia din 2016.

Oh, well, macar n-a castigat Traistariu. La TV a fost imbracat, dar toti au stat cu ochii pe el, nu se stie cand ii lovea cheful sa faca un selfie in chiloti, pentru fanele de la tara.

De ce a fost cel mai votat ? Ar putea fi cateva motive:

  1. De frica. Ovidiu Anton amenintase ca vine si la anu’, daca nu castiga. Sa devina un fel de leornardo di caprio al eurovisionului. Acum sperantele se indreapta spre Stockholm, poate il adopta cineva.
  2. Extraterestrii care apar in videoclipul lui Mihai “Selfie in chiloti” Traistariu au ramas  fara credit pe cartela. Si oricum aveau probleme cu semnalul, dupa cum se poate vedea mai jos.
  3. Ovidiu si-a dat cu mir pe smocul de cioc impletit, care ii tine loc de barba. Se stie ca mirul tine de noroc, mai ales daca e amestecat cu aghiazma.

Cam atat, ma intorc pe TVR, e un amestec deliric de laude reciproce intre TVR si primarul din Baia Mare (anchetat de DNA, apropo), mentiuni despre dacii liberi si aberatii despre perseverenta si victorie. S-au dat si diplome de participare si felicitari, ca la gradinita, tovaraseste.

Oricum nu conteaza cine a castigat, romanii din Spania, Italia si Republica Moldova vor vota la fel.

PS: asta show, nu un baiat fluturand o sabie. Deliciul incepe la 1:22

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …

2 comentarii

  1. Ce deliciu, domne? Vezi ca de la prea mult unt ti se apleaca :P.

Comentezi ?