Home / Fun / Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, mi-a venit o super idee de afacere in show-biz, bazata pe o nevoie reala de a atrage atentia asupra situatiei dramatice a multor concurenti, care par ca au venit mai decisi sa se spovedeasca, decat sa cante ceva interesant, la microfonul care le poate decide viitorul.

Iata pachetele propuse pentru concurenti, cu mentiunea ca la “Vocea Romaniei” e mai scump cu 20%. Deh, audienta. 

Pachetul “drama in familie”. Indiferent daca ai voce sau nu, acest pachet iti ofera avantaj sentimental considerabil in fata celorlalti concurenti care nu vin cu povestea de acasa. Cuprinde povesti induiosatoare cu parinti despartiti de soarta sau de bautura, frati plecati la munca in strainatate, ceva adoptii sau fuga de acasa. Storytelling-ul este insotit de poze din copilarie, acompaniate in surdina de un sunet duios, de vioara. 300 euro, platiti in avans

Pachetul “saracie”. Pachetul low-cost, pentru cei aflati la inceput de cariera, fara foarte multi bani de investit intr-o lacrimogena profesionista. Pachetul include o trecere in revista a vietii grele din copilarie, neajunsurile financiare si, neaparat, ceva socant legat de plata utilitatilor (gaz,curent, apa rece, cablu sau internet). Pachetul include si accesul la garderoba de haine jerpelite, care pot fi imprumutate o singura data per concurent, ca sa pastram aparentele. Pret: 200 euro, negociabil, ca e criza.

Pachetul “of, inimioara mea”. Pentru cei care n-au bani sau chef de lacrimogene, exista varianta cu siroposenii legate de o fosta iubita, un crush din tinerete sau drama de a nu gasi inca sufletul-pereche, care ar putea sa fie in fata televizorului, uitandu-se la tine cum te faci de cacao. 200 euro avans, 300 dupa nunta.

Pachetul “tricolorul”. N-ai lacrimogene pe care vrei sa le afisezi pe taraba, nici probleme in dragoste? Pari un om normal, fara drame exploatabile ? Nu-i nimic, avem ceva pregatit si pentru tine. Tot ce trebuie sa faci e sa reciti un text despre patrie, tricolor, Romania, valori nationale, mancarea bunicii si ceva din folclor, iar asta iti poate aduce zece sms-uri din partea votantilor PRM. 600 lei romanesti, ca nu ne vindem tara.

Pachetul “dom doctor”. Orice cu boala, tratamente sau operatii amanate de prea mult timp. Merge si o raceala de toamna, dar pentru asta trebuie sa te pregatesti din timp cu o voce guturala, sa nu dea de banuit. Pret: 100 euro, la plic. Si 2 aspirine.

Pachetul “maimutica”. Special creat pentru concurentii X Factor, va fi top sales in randul pitipoancelor si a taranusilor fara voce, simtul penibilului sau 11 clase, care vor sa-si vada moaca la TV, chiar daca se fac de ras prin gesturi, actiuni, imbracaminte sau, pur si simplu, prostie. 150 euro + procent din ce-ti dau producatorii

Optional, contra unei sume modice, putem oferi si 2 cepe taiate julien, pentru lacrimi la comanda.
La cerere, putem organiza si workshop-uri de mimat surprinderea atunci cand primesti un plic, sau, daca esti in juriu, atunci cand un concurent iti spune o informatie pe care o stiai deja, din regie.

 

Va rog sa dati like&share, sa ajunga oferta si la viitorii mei clienti.

Citeste si asta

De ce a pus PRO TV-ul twitterul la emisiuni

Cateva variante, unele partial adevarate: Pentru ca s-a uitat cu jale pe Zelist, la cei 30.000 de …

Comentezi ?