Home / Chestii misto gasite pe net / Ce elemente lipsesc din cearta mireselor disperate

Ce elemente lipsesc din cearta mireselor disperate

Mare stire la PRO TV si alte canale care au preluat faza zilei, 2 tipe care se cearta pe o rochie de mireasa, intr-un mod dubios de politicos, incercuite fiind de cativa zeci de reporteri si cameramani.

Ca e o faza regizata de catre organizatori era oricum destul de evident, asa ca Anne vine doar cu confirmarea ca cel putin una din “miresele disperate” e actrita, platita probabil sa faca circul aducator de stire la TV.

Totusi, ce lipseste din acest video, ca sa para cat-de-cat real? Cateva elemente:

1. Paruiala si forta fizica. Se stie ca atunci cand o femeie are pata pusa pe o rochie sau pantof, nu le mai da drumul nici daca tragi de ele cu macaraua. Fetele astea doua nici macar sa se bata pentru rochia visurilor lor nu stiu, aproape ca isi paseaza rochia una de la alta, ca sa prelungeasca momentul dramatic cat mai mult. Daca era o cearta pe bune, dupa 30 de secunde, una din ele era luata de par si invartita in cerc, pana dadea drumul la rochie sau reusea sa apuce parul celeilalte, intr-o hora contra-ofensiva. La cat de aplecate sunt una asupra celeilalte, parca cereau sa fie palmuite, chiar daca asta nu a fost trecut in scenariu

2. Injuraturile, vorbele grele sau atacurile la persoana. Serios acum, ce femeie disperata se cearta cu alta  disperata incepand discutia cu “te rog frumos”? Unde sunt traditionalele “ia mana de pe ea ca ti-o rup in doua, hotomanco”, “eu am vazut-o prima, du-te invartindu-te, ca oricum nu te incape, grasanco” si “tu nu vezi in ce hal arati, n-ai tu bani de rochia asta, [insert referire la uratenie sau saracie]?

3. Lipsesc suporterii. Unde ati mai vazut voi mireasa care umbla singura prin targuri, fara 5-6 prietene gata sa intervina (din care vreo 2 deja maritate, cu experienta in schimbat sute de rochii pana o gasesc pe cea mai scumpa), mama soacra sau soacra mica, pe post de bodyguarzi sau consultante de fashion?

4. Pariurile si glumele din public. Practic, cearta asta a avut atat de mult cameramani, incat n-au mai fost loc pentru mistourile clasice sau indicatiile tehnice de tipul “rupe-i fasu’ sau dantela”, “da-i la ochi, asa n-o sa se mai marite curand” sau “hai, da-i cu pumnul, termin-o, urmeaza runda doi, semifinala pentru pantofii de mireasa”.

Fun, fun, fun.

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …