Home / Evenimente / Video: in vizita pe la IMWorld 2014

Video: in vizita pe la IMWorld 2014

imworldIeri ma cam plictiseam la Romexpo, intre o prezentare plina de truisme prezente in orice PPT si una cu OZN-uri, cyborgi si alte inventii SF care te fac sa te gandesti ca viitorul imaginat in seria “Terminator” nu e chiar asa de departe, asa ca am pus la cale o mica plimbare cu camera video, sa ne destindem si sa trolam putin, printre hostese, expozanti si tarabele cu tehnologie de la IMWorld. 

Mie/noua ne-a placut, unii au ras de glumite si intrebari, unii nu prea si-au dat seama foarte bine ce se petrece, altii au crezut ca o sa apara la TV, iar altii doar s-au multumit ca am trecut pe langa ei si i-am lasat in pace, sa imparta in continuare brosuri si fluturasi.

Cam asta a iesit din ceva mai mult de o ora de plimbat prin pavilionul C, am incercat sa fiu undeva intre “Triumph, The Insult Dog” si Grumpy Cat, dar a iesit ceva mai soft, pentru ca sunt mult prea simpatic dimineata, cu oamenii care zambesc mult.

Ce-o sa vedeti in video ? Cate like-uri am castigat la pacanele, cum am pierdut o intrecere la Lenovo, ce performante au hostesele de la 2Parale, de ce n-am putut sa comand mancare de pe o aplicatie care asta ar trebui sa faca, ce poti sa faci cu o imprimanta 3D si cam cat costa o drona profesionala, cu 2 manete.


Citeste si asta

Se intampla sambata asta

Primul mare eveniment, la nivel national: mult-asteptata actiune de impadurire organizata de catre prietenii de …

2 comentarii

  1. de ce ai inversat ”cartoanele” de inceput?
    Video-ul denumit ”Fun Trolling la IMWorld – partea 1” este, de fapt, partea 2 :)

Comentezi ?