Home / Personal / Noutati in Football Manager 2015

Noutati in Football Manager 2015

In calitate de jucator de FM14 care a ajuns sa joace pana undeva prin 2090, anunt cu mare entuziasm aparitia unui nou joc Football Manager, in care iar au schimbat interfata si asezarea meniurilor.

Ce mi se pare interesant, din video (azi am dat precomanda, il gasiti la 50 euro pe Steam (windows, linux, Mac) sau 130 lei pe Altex (doar PC), ajunge in noiembrie. Apropo, nu  merge sistemul de afiliere, rusinica):

  • Posibilitatea de a face upgrade la licenta de antrenor, pe masura ce avansezi in joc. Pana acum, in FM14 aveai o licenta valabila in toate tarile pe care le-ai selectat la inceput
  • Posibilitatea de a adauga remindere in notebook. pana acum le tineam sub forma de lista, in caz ca-mi placea un jucator si nu mai puteam sa-l cumpar, din motive legate de bugetul de transferuri, perioada sau limitarea de straineri.
  • Efectele 3D. Arata foarte bine, dar eu le-am scos din FM14, nu cred ca o sa le folosesc in FM15, pentru ca ar dura prea mult un meci si ar consuma prea multe resurse (deja mananca 1Gb de RAM)
  • Mult mai multe optiuni si detalii pentru tacticile pe care le pot aborda jucatorii. Daca se mai complica mult, forumul de pe Romania ar putea sa organizeze cursuri pe bani, de 2-3 zile, ca sa acopere toata “materia”.
  • “Pros and cons”- o sectiune cu multe argumente si detalii care te poate ajuta mult mai mult sa iei o decizie legata de transferuri, mai mult decat cifre si estimari de potentia. Cool!
  • Posibilitatea de a discuta cu un grup de jucatori care au aceleasi probleme sau neajunsuri. Pana acum trebuia sa-i iei pe fiecare si sa-i impaci. Sau, cum mai faceam eu cu jucatorii de pe lista neagra, sa-i superi si mai tare, ca sa fiu sigur ca vor pleca la prima oferta de transfer :D
  • Interviurile. Mai au putin si de intreaba de numarul de la pantoful portarului de rezerva si care sunt planurile pe 3 ani jumatate…
  • Si o chestie care mi s-a parut super simpatica: unii jucatori pot avea mustata in luna noiembrie, pentru ca … Movember :))

Bonus:

Football Manager Ruined My Life

Citeste si asta

Strategii de castig la jocul “2048”

Nu m-a prins “Flappy bird”, dar mi s-a pus pata pe jocul asta, 2048, pe care …

Comentezi ?