Home / Romina si Vali in Indonezia / Romina si Vali mi-au trimis cateva imagini din Indonezia

Romina si Vali mi-au trimis cateva imagini din Indonezia

Romina si Vali si-au luat o mica vacanta de un an, timp in care vor primi o bursa pentru invatarea limbii indoneziene si bani pentru o sedere placuta, timp de 6 luni sau 1 an.

Bursa se numeste Darmasiswa, e o bursa speciala, oferita de guvernul din Indonezia strainilor care vor sa vina acolo si sa cunoasca mai bine obiceiurile si cultura tarii, timp de 6 luni sau un an, prin studii de fotografie, arte, muzica sau dansuri traditionale, in functie de facultate pe care au ales-o. 

Practic, statul ii plateste ca sa le invete limba si sa se plimbe prin tara, cu conditia de a iesi doar o singura data din tara, pe timpul studiilor. Ce viata, dom’le!

Pentru ca sunt un tip simpatic, cu blog, dar mai ales pentru ca vor sa ma oftice rau de tot si sa-mi rascoleasca dorul de duca, mi-au trimis niste poze de acolo, din partea frumoasa si turistica a tarii. Romina mi-a promis ca o sa mai trimita poze si impresii pentru blog (sper sa-mi scrie si despre lucrurile mai putin placute sau barierele culturale pe care le-au intalnit), asa ca stati aproape si bagati in bookmarks/favorite link-ul asta, pentru ca aceasta e doar prima parte dintr-un serial-jurnal din Indonezia.

Intre timp, urmariti-i pe Facebook, eu i-am bagat la “close friends”, sa fiu sigur ca nu pierd nimic :D

Bai, ce plaje …

 

Citeste si asta

Oameni cu chef de viata

In ultima vreme tot aud de oameni care se apuca sa faca tot felul de …

2 comentarii

  1. o sa se mai linisteasca un pic cand vine sezonul ploios :D

Comentezi ?