Home / Diverse / Ce reprosuri ar mai putea sa-i faca Gabi Firea lui Klaus Iohannis

Ce reprosuri ar mai putea sa-i faca Gabi Firea lui Klaus Iohannis

gabi fireaTrecand peste amuzamentul titlului din Hotnews “Gabriela Firea, atac sub centura la Klaus Iohannis: Il acuza ca nu are copii” [insert gluma cu tenta sexuala aici], aseara m-am gandit la cateva sugestii de noi reprosuri pe care mamica PSDista le poate adresa prea-tacutului candidat la presedentie, avand in vedere experienta doamnei Firea in cresterea propriului copil, care a reusit un rezultat senzational la  BAC-ul de anul asta:  nota 1.2  la proba de limba si literatura romana, un dificil 5.15 la Istorie si un mare 3.6 la Sociologie.

Ca nu poarta ochelari. Un presedinte adevarat trebuie musai sa aiba dioptriile mari si ochii bulbulcati. Altfel vezi bugetul si spagile inter-partide, prin niste ochelari rotunzi, ca de Harry Potter.

Ca are ochi prea oblici. Ca de chinez. Nu chinezii aia buni, la care  a fost Ponta in vizita, chinezii aia rai care vor sa-ti vanda chestii proaste, la preturi mici, la Dragonul Rosu. Un roman adevarat are ochii mai rotunzi, se stie.

Ca nu are strungareata. Bine, nici Victor Ponta, dar aici nu este o discutie despre seful ei pe linie de partid, da ?

Ca numele lui nu se termina in Escu, ca al tuturor presedintilor de pana acum, de la Ceausescu incoace. Exceptie face Basescu, dar deja nu mai conteaza, acum e la moda ca numele presedintilor sa se termina in “onta”. Onta e noul Escu.

Ca nu zambeste in poze. Pai asta e zambet ? Dupa ce ca nu e familist adevarat, mai pozeaza si in omul serios, de pe afise.

Ca are cravata in dungi. E un semn clar ca n-are nici gusturi de vestimentatie. Nici familist, nici stilist …

Ca Sibiul nu are metrou. Cum sa te astepti ca omul asta sa conduca o tara, cand in orasul in care a fost primar inca se mai circula cu autobuzul ?

Ca are alunita. Pe frunte. Daca nici asta nu e un semn  …

 

Lista poate continua

 

Citeste si asta

Cum a castigat PSD 71% din voturile sectiei unde am fost observator

Articolul asta s-ar mai putea numi si “cu ce-a ajutat ca m-am dus observator la …

Comentezi ?