Home / Chestii misto gasite pe net / Ce-am citit si mi-a placut (1)

Ce-am citit si mi-a placut (1)

Pentru ca citesc mult si gasesc destule articole care-mi plac sau ma fac sa-mi pun intrebari despre unele subiecte, m-am decis sa reiau bunul obicei de a pune pe blog o lista de articole care mi-au atras atentia indeajuns de mult incat sa dau un like si un tweet. Ca sa nu se piarda in aglomeratia de pe Facebook si Twitter, o sa salvez cateva link-uri, din cand in cand, aici.

Fara vreo categorisire anume, in ordinea in care le-am gasit sau citit.

“Ce am invatat de la femei” – partea 1 si mai ales partea 2. Doua articole care mi-au placut mult, experiente si povesti similare cu unele situatii de care mi-am adus aminte cu placere.

Amazing Body Art Illusions by Gesine Marwedel“. Fix ce scrie in titlu, cateva exemple “wow” de combinatii reusite intre doua trupuri pictate frumos si multa imaginatie.

Foame de bani la Hollywood“, un articol pe care as fi vrut sa-l scriu eu, despre toate continuarile chinuite ale unor filme se puteau opri bine-mersi la una sau doua parti, dar foamea dupa bani, fani si faima castigata de primele editii era prea mare. Si asa au aparut continuarile penibile si ciorbele incalzite cu efecte 3D.

11 luni: Puterea Degetului“. Un fel de follow-up simpatic al evolutiei mostenitoarei principatului urban, scris de mamica Ioana, una din cele cateva bloggerite pe care le citesc.

Videoclip  nou de la Holograf – “Daca noi ne iubim”, via Ruxa. Imi place melodia, nu inteleg videoclipul, nu-mi dau seama care e legatura dintre  piesa, versuri si o tipa care incaseaza pumni in ringul de box, castiga meciul, dar pierde barbatul, pentru o pitipoanca.

Dar poate e o metafora si nu ma prind eu.

Si cam atat.

Citeste si asta

Azi imi place: Ramsay Bolton canta bine

Reiau seria de articole cu cate o chestie de care pot sa spun negru pe …

Comentezi ?