Home / Filme / Ice Age 4 sau Madagascar 3 ?

Ice Age 4 sau Madagascar 3 ?

Am o dilema. Nu ma pot sa ma hotarasc ce animatie mi-a placut mai mult: Ice Age 4 Continental Drift  sau Madagascar 3: Europe’s Most Wanted.

Am ras la ambele destul de mult, grafica este ireprosabila, personajele sunt cam la fel de bine conturate ca si la prima aparitie.


Tie care ti-a placut mai mult ? Facem un referendum ?


sursa imagine

Citeste si asta

De vazut: Ender’s Game si Grand Cinema Digiplex VIP Studios

Am vazut, mi-a placut, ce ramane de facut? Sa scriu pe blog si sa revin …

6 comentarii

  1. Madagascar 3 – boring plot. Prea previzibil si plin de clisee, chiar si pt o animatie. Noroc ca l-am vazut 3D si a mai castigat cateva puncte la efecte in scenele alea de la circ.

    Sper ca Ice Age sa fie mai bun.

  2. Ehh, la cate filme proaste am vazut in ultima vreme, chiar si scenariul previzibil din Madagascar mi s-a parut ok. Nici Ice Age nu e cine-stie-ce chestie la capitolul asta, dar macar am ras mult. Si grafica e foarte bine facuta.
    Iar baba face toti banii :P

  3. :) am vazut wkend-ul acesta Ice Age – mi-a placut! A fost fun si baba chiar face toti banii, hahahah! “Precious” !!! Dar ma duc sa vad si Madagascar … cartoons! Mai conteaza daca scenariul este sau nu “woowww” ! :)

  4. Ice Age mi s-a părut mult mai slab decât Madagascar. Dar poate și pentru că între 3 și 4 eu am “trăit” cu Pinguinii Din Madagascar – un serial foarte simpatic cu câteva dintre personajele secundare ale filmului. Îl știți?

Comentezi ?