Home / Filme / Abu e adevaratul erou din Alladin 2019

Abu e adevaratul erou din Alladin 2019

Ce duh, ce covor zburator, ce Jafar, cel mai important si subestimat personaj din reeditarea filmului Alladin e maimuta ABU, fara de care tanarul hot de buzunare ar fi ramas doar un hipster slab, cu palariuta si degete rapide.

Abu e adevaratul hot de bijuterii sau mancare, Abu stie sa atraga sau sa distraga atentia, Abu e cel care il salveaza sau dirijeaza pe toti 3 (covor, Alladin sau duh), cleptopmaniacul Abu e cel care salveaza situatia din minim vreo 3 ocazii. Abu merita o statuie in Agrabah (sau macar in muzeul Disney).

Mergeti la film (mai ales in 4DX, sa se miste scaunele, sa bata vantul, sa cada stropii de ploaie) si o sa fie o experienta placuta, in stilul Disney (da, se canta, mult).

Dpdv grafica & sunet e impecabil, Will Smith e peste nivelul de asteptari setat de trailer si dezamagirile zvonurilor din perioada de prelansare, Jasmine (Naomi Scott) e superba in rol de printesa cu personalitate, iar Alladin cel cu gropite pare ca se potriveste  binisor cu personajul din animatia din 1992, cea cu 2 premii Oscar si ceva mai mult umor.

Citeste si asta

Guest-post: avanpremiera Iron Man 3, visul umed al oricarui geek

L-am trimis pe Dan la film, stiam ca e fan Iron Man iar eu nu …

Comentezi ?