Home / Plimbari / Dau un ou cadou

Dau un ou cadou

Pentru cine imi spune in comentarii care este cel mai frumos ou din cele 5 si de ce. Premiul este oul cu comentariul castigator. Cine ma face sa rad are bonus.

Precizez ca oul este original de la mama lui mesteritza populara din Bucovina. Predare personala in Bucuresti, sau prin Posta. Deadline comentarii: duminica seara.

Citeste si asta

Concurs: o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

Ce: o invitatie pentru cele 2 zile ale GPeC Summit-ului din 15-16 Noiembrie 2016, care cuprinde …

11 comentarii

 1. stiu eu, stiu eu! dar nu spun, ca nu te suport!

 2. Daca reuseai sa le impreunezi ca pe cercurile olimpice si abia dupa aceea sa le incondeiezi, mai stateam de vorba. Asa… :)
  PS: cel din mijloc. :)

 3. primul din stanga, pentru detalii.

 4. Vreau si eu unulUltimul din dreapta.
  E frumos ptr ca: arta neomodernista bucoviana din paletele de culorile reci alese cu grija de pictorii cu expresivitate inspirata din goticul evului mediu arata cu desavarsire un simbol al Sarbatorilor Pascale, aprinzand laolalta lumina sperantei pe masa enoriasilor cat si in cultura inca frageda , printre tinerii absolventi a Facultatii de Arte, a incodeierii acestor pretioase marturii in linia temporala romaneasca. Pe scurt e cel mai cel dintre oua :))
  E si jmecher ptr ca: arata degetul mijlociu la toata lumea :)) si in dreapta si in stanga ;)) si in fata si in spate :))

 5. mie-mi place al 4 lea de la stanga la dreapta. ala in cruce. e de-a dreptu smecheras;)) plus ca recunosti sau nu..e centrul de interes al pozei:P

 6. Dragilor, cu regret va anunt ca oul nr 3 nu mai este prin noi …
  Boby este castigatorul, pe care-l rog sa aleaga totusi alt ou :D

Comentezi ?