Home / Diverse / Saptamana viitoare fac live blogging de la trainingul de publicitate online

Saptamana viitoare fac live blogging de la trainingul de publicitate online

Saptamana viitoare se anunta plina de articole legate de online. Marti sper sa termin niste drafturi despre dolcetv.ro, cateva softuri de monitorizat activitatea, prezenta si reactiile in social media, iar miercuri si joi o sa fac live-blogging aici (intr-un articol separat) si live  tweeting (contul de twitter) de la cursul de publicitate online al lui Doru Panaitescu, unul din cei mai experimentati oameni din online.

Eu unul de abia astept sa invat chestii noi. Unele vor aparea si aici pe blog :)

Doru are si un concurs pe blog, premiul e o invitatie la cursul de pe 6-7 aprilie. Iata ce trebuie sa faceti pentru a castiga.

Recomandati printr-un email cursul de publicitate online de saptamana viitoare (sau cel din februarie 2011) unuia sau mai multor cunoscuti din bransa/industrie/departament/firma etc si ma puneti si pe mine in BCC (blind carbon copy au mai toate editoarele de posta, inclusiv versiunile webmail). O sa va rog doar sa nu abuzati de rabdarea cercului vostru de cunostinte. Cred in relevanta, asa ca as prefera sa trimiteti emailul cu pricina doar celor care chiar ar avea nevoie de o instruire in publicitate online.

Iar daca acestia vor participa la curs si vor mentiona cursul vostru, primesc automat reducere 10%, mai mult, pot si ei trimite mai departe si au sansa de a castiga invitatia.

Data limita este 4 aprilie 2011 ora 17.00, iar castigatorul (sau castigatoarea) va fi aleasa prin tragere la sorti si anuntata in timp util aici pe blog.

 

Citeste si asta

#Admir X 3

Hastagul zilei pe twitter, initiat de Makavelis. O idee foarte buna, doar ca a fost …

Comentezi ?