Home / Evenimente / Somnoroase păsărele, pe la Doru se adună

Somnoroase păsărele, pe la Doru se adună

Somnoroase păsărele
Pe la Doru se adună,
Camuflat, e lângă ele  –
Poză bună!

Doar DSLR-urile suspină,
Pe când “Părăgusul” tace,
Pac și Doru prin grădină –
Poze face!

Trece lebăda pe ape
Între trestii să se culce –
Doru este iar aproape,
Zoom-ul duce!

Peste-a nopții feerie
Se ridică mândra lună,
Doru mai are baterie –
Poze adună!

Doru Panaitescu, omul cu zeci de pasiuni, a lansat ieri expozitia foto “Biodiversitate in Romania si Balcani” la noul sediu al F64 (Bulevardul Unirii nr 45). Multe din imagini sunt surprinse in timpul expeditiilor “Redescopera Romania“, acolo unde l-am vazut de cateva ori atat de bine camuflat incat il confunzi cu natura, sau cu masina pe coclauri, pe unde stia el ca se gasesc tot felul de pasari sau animale care merita pozate. Doru e un fel de wikipedia al pasarilor, stie atat de multe detalii si particularitati despre fiecare specie, incat uneori ma intreb cum de poate retine atatea informatii.

Poze de la eveniment gasesti pe facebook, expozitia mai ramane in Bucuresti pana la finalul lunii noiembrie, dupa care pleaca la plimbare prin tara.

“Aceasta expozitia foto inseamna mult pentru mine. Un numar nedeterminat de ore de panda, un numar nedeterminat de kilometri, niste nu-se-stie-cati bani bagati in aparatura, camuflaj, motorina, multe weekenduri petrecute departe de casa (nu ca m-as plange, dar ca idee). Toate acestea pentru ca si voi sa puteti vedea maretia naturii, care este mult mai aproape de voi decat credeti.”

„A fotografia animale salbatice nu este o stiinta ci o pasiune. Pur si simplu nu conteaza ca stai in apa sau in frig, importante sunt cele 10 secunde in care stabilesti o conexiune vizuala cu acel animal, adrenalina, sentimentul ca animalul iti permite sa intri in spatiul sau. Aceste momente sunt tot ceea ce conteaza“, declara autorul fotografiilor, Doru Panaitescu.

 

Citeste si asta

Live-blogging de la trainingul de publicitate online – ziua 2

Astazi incepem cu “minisite – pentru campanii online reusite” Ramaneti aproape :) Ce este un …

Comentezi ?