Home / Personal / #Admir X 3

#Admir X 3

Hastagul zilei pe twitter, initiat de Makavelis. O idee foarte buna, doar ca a fost rapid sufocata de troli, plicitisiti, mistocari si pupincuristi cu glume subtiri, mistouri si incercari triste de caterinca. Exemple gasiti la Matilda, cu care sunt partial de acord.

Haotik a venit cu idee mai buna, o leapsa pe bloguri, despre 3 oameni pe care ii admiram, pe bune. Eu as adauga si motivele pentru care ii respect pe unii mai mult decat pe altii. Un simplu “il admir pe x” nu e de ajuns, un “il admir pe x pentru ca” e deja un feedback si un semn ca lucrurile pe care le face x sau y isi gasesc aprecierea (si) in public. 

Asa ca incep eu, cu 3 nume, primele care-mi vin in minte, desi sunt un pic mai multi oameni cu sau fara blog pe care ii admir. Unii stiu asta deja, fara sa fie nevoie de articol pe blog :)

1. Doru Panaitescu. Pentru ca imi place ce si cum scrie si gandeste, pentru ca am avut ocazia sa il cunosc ca trainer, sofer, fotograf, coleg de excursie la munte (Redescopera si inca alte 2). E unul din putinii oameni de la care simt ca am mereu cate ceva de invatat, fie ca e vorba de marketing online, specii de pasari, locuri de vizitat, bancuri sau mancaruri bune si foarte bune :D

2. Zicu si Florica de la TVdece. Ii urmaream de mult, le citeam blogul, radeam la glumele lor, rezonam la parerile lor despre diverse chestii, dar nu-i cunosteam personal. Am avut ocazia sa bem o bere si sa radem impreuna la Sibiu (inca o data multumiri eterne pentru ipad, lui Brylu), si sa raman surprins de cat de bine ne-am inteles din prima. Eu zic ca a fost dragoste la prima vedere :))

3. Cristi Francu. N-are blog (sper ca e in lucru, da?), doar twitter si facebook. Ne cunoastem de cand eu eram in VIP, iar el … fost presedinte, cel mai tare trainer si “teambuilder” din VIP, si cel mai activ alumnus EVER. De la el am invatat primele notiuni de public speaking, leadership, primele jocuri de grup, si cred ca el a avut cel mai mare impact asupra transformarii mele dintr-un zapacit cam geek, de la Politehnica, in tipul sociabil, haios si modest care sunt acuma :D

Mai sunt cativa oameni pe care ii admir, dar leapsa e limitata la 3 nume. Cine doreste si crede ca are ceva interesant de spus, e liber sa o preia mai departe, atat timp cat are argumente si nu scrie la misto.

Pana atunci, te invit sa citesti si articolul asta, mi-am adus aminte ca am mai scris cate ceva despre oameni pe care ii admir.

Citeste si asta

Cum o fost la #ClujBrandsTour

Week-end-ul asta am fost la Cluj, la un maraton de vizitat branduri cu origini clujene, …

3 comentarii

  1. Acelasi sentiment l-am avut si noi :)

    PS: vom vira banii pentru acest advertorial cat de curand, te rugam sa ne trimiti contul pe mail. Multumim.

    • Am trimis si contul in euro, si contul in franci, in cazul in care nu incape toata suma intr-un singur cont.
      Astept confirmarea sau valiza

Comentezi ?