Home / Chestii misto gasite pe net / Cursuri de gatit pe Google +

Cursuri de gatit pe Google +

Te doare minte cum aleg unii sa foloseasca web doizero-ul asta. Unii stau pe net si retele sociale ca sa frece menta sau sa spioneze viitori sau fosti iubiti/iubite, unii se baga in concursuri cu like-uri, altii aleg sa-si tina prietenii aproape in jurul unui profil sau cerc, putini sunt cei care fac si chestii utile.

Un astfel de exemplu sunt Eric McKee, Lee Allison si cativa prieteni mai webmaniaci, care au decis sa foloseasca Hangout-urile din G+ (un fel de videoconferinta cu mai multi useri, similara cu apelurile video din Skype), pentru a face din gatit un adevarat eveniment social media. Un fel de gatit cu prietenii, la distanta, prin video-streaming. Bine ca mirosul nu se poate transmite prin internet, ca oamenii astia sunt periculosi!

Site-ul se numeste gpluscookingschool.com, video-urile pot fi downloadate gratuit. Daca nu se incarca, am urcat primele video cu pizza pe youtube, le cam pica des, de la traficul neasteptat de mare :)

Aseara s-a gatit “Ricotta Gnocchi with Basil Pesto”, iar vineri seara se pregateste “Tex-Mex”. Nu stiu ce inseamna astea, dar suna bine :))

Inscrieri se fac aici, cred ca o sa ma gasiti si pe mine pe acolo, holbandu-ma la ecran, la retete pentru astia mai incepatori cu de-ale furculitei …

 

Uite si cum a aparut ideea:

G+CS was started with a simple idea in mind… cooking dinner isn’t a chore if you make it a social event! The idea has always really boiled down to something I’ve said for a long time: I don’t like cooking for people, but I love cooking with people. Simple, really. Chained to a stove turning out a roast or spaghetti or anything is a thousand times less fun than pouring a glass of wine, setting out some quick nosh and cooking while you all chat and talk about your days.

Well, utilizing the power of Google+ Hangouts I’m working to make this happen for tons of people around the country! Come on in and see what is here, I think you’ll enjoy it.

-Lee Allison

Citeste si asta

Vreau sa invat sa gatesc. Dati-mi retete!

Vine o vreme in viata fiecarui barbat in care trebuie el trebuie sa stie sa …

2 comentarii

  1. si asta e un fel de a promova google+ :)

Comentezi ?