Home / Personal / De 1 aprilie …

De 1 aprilie …

Aici trebuia sa fie o gluma, ca e 1 aprilie, si toata lumea face glume azi.

Azi nu fac nici o gluma, protestez. De ce trebuie sa avem o zi in care facem glume? Chiar nu putem sa-i pacalim pe ceilalti in fiecare zi a anului ?  Inca o sarbatoare importata de la americani, m-am saturat, e deja a treia oara anul asta, si suntem abia in aprilie!

Teapa ta e ca aici nu e nici o gluma. Ai dat click degeaba, mi-ai facut afisari. Da link-ul mai departe, sa pice de fraieri si altii. PLS RT MS XOXO, sa pun si eu un banner mare, sa nu zica mama ca platesc hostingul degeaba.

As fi vrut sa scriu ca se inchide facebook, ca google a cumparat twitter, ca nu mai sunt haine la H&M, ca fregata a ajuns in sfarsit in Libia, sau ca Monica Tatoiu a semnat contract de exclusivitate cu OTV si de acum incolo o sa o vedem numai acolo si numai acolo. Sau ca Monica s-a maritat cu Pepe,  Zavoranca s-a luat de mana cu Botezatu si toti 4 s-au dus sa faca moda intr-o insula departe si pustie, fara curent, satelit, net, barca, si mancare.

M-am saturat sa tot fac glume si mistouri de prietenii apropiati si “prietenii” de pe facebook si twitter. Azi ma odihnesc. Azi, eu am ales sa protestez! Azi nu fac nici o gluma! Uite asa! Pentru ca pot!!!!111ununu!

Semneaza si tu petitia ANTI 1 APRILIE !

Bonus pentru inspiratie: o lista cu top 100 pacaleli din toata lumea

 

Citeste si asta

Vand scenarii triste si povesti lacrimogene pentru concurentii de la Xfactor si Vocea Romaniei

Impresionat de lacrimogenele prin care trec multi dintre cantaretii de vinerea asta de la Xfactor sau Vocea Romaniei, …

4 comentarii

  1. 1 aprilie e o scuza buna de farse tampite. E importata dar poate fi distractiva.

    Grinch! :P

  2. mie mi se pare ca oamenii nu mai fac atat de multe farse ca in anii precedenti… si mie mi se pare cam prosteasca ideea

Comentezi ?