Home / Diverse / Am trecut pe Android. Cer ajutor

Am trecut pe Android. Cer ajutor

De cateva zile ma joc cu un HTC Desire HD. Aveam de ales intre un Nexus S si iPhone4, am ales Desire-ul pentru ditamai ecranul, procesor si (o sa radeti) lanterna. Ahh, da. Si posibilitatea de a avea alarme care sa si sune la ora setata, sa nu ma fac smecherii cu google calendar, ca pe iPhone 3G-ul care m-a insotit aproape 2 ani.

Recunosc ca abia acum am inceput sa ma prind cum functioneaza, de setari si shortcut-uri, instalez aplicatii, mi-am bagat antivirus (chiar 2 antivirusi) si ma enerveaza foarte tare tastatura (qwerty) virtuala a htc-ului. Imi place ca are ditamai camera foto/video si, comparativ cu iPhone 4, e foaaaarte rapid.

Revenind la scopul articolului, am nevoie de sfaturi de aplicatii (chiar si jocuri) sau setari care sa ma ajute sa-mi placa HTC Desire-ul meu mai mult.  Asa ca astept sfaturi, idei si sugestii de la cei cu vechime mai mare in ale android os-ului. Primesc si sugestii tip “sa nu cumva sa faci/instalezi aia”

Raman dator :D

Citeste si asta

Cea mai folosita aplicatie de Android este …

Aplicatia de Facebook, conform unui raport Nielsen din data de 12 decembrie 2011. Peste 100.000.000 de …

11 comentarii

 1. Neaparat sa-ti instalezi “Llama” (da, e cu doi “L”), ca sa poti sa iti definesti profiluri de sunet. Eu nu suport sa intru in setarile telefonului de fiecare data sa il dau mai tare cand plec de acasa si mai incet cand ma intorc si nu stiu cum cand dorm. Asta face toata treaba in locul meu :)

  • Interesant. Il instalez, multumesc !
   Alte aplicatii utile ?

   • Altele nu mai stiu. Eu am avut doar in teste un Desire HD si un Galaxy S. Pe asta l-am gasit si eu ca plangeam pe Twitter dupa profile de sunet si mi l-a recomandat Yoncy.

    In rest am avut instalat Angry Birds, Flash, AIR, TweetDeck, WordPress… Aa, si Evernote (era sa uit ce e mai important :D ).

 2. Tweetdeck, Evernote, Opera Mini, WordPress, Facebook, un task manager pentru Kill Applications si pentru procese, Angry Birds/Seasons/Rio, dropbox daca folosesti si un QR code scanner. Cam atat.

 3. Nu Tweetdeck. Vezi ca are Twitter aplicatie de la mama ei. De mult vroiam sa scriu un articol cu aplicatiile default, de lucru, pe care trebuie sa si le instaleze un blogger pe Andorid. O sa o fac la noapte, zic. :-)

  PS. Sa nu care cumva sa ramana nota de subsol proaspat lansata intr-o singura mentiune. :-)

 4. Si tu ai niste articole pe maneca de tipi asa? Se rezolva! :-P

Comentezi ?