Home / Online / Cea mai folosita aplicatie de Android este …

Cea mai folosita aplicatie de Android este …

Aplicatia de Facebook, conform unui raport Nielsen din data de 12 decembrie 2011. Peste 100.000.000 de descarcari. Urmeaza aplicatiile de Gmail, Google Search, Maps si Youtube (care vin preinstalate, la fel ca android market, care are statut special) si abia apoi Angry Birds, Pandora si Advanced Task Killer.

Datele de mai jos sunt doar pe ultimele 30 de zile, in SUA, dar cred ca sunt aproximativ aceleasi si pe perioade mai mari de timp. In mod ciudat, lipsesc aplicatiile de twitter, messenger sau camera foto :P

 

Citeste si asta

A inceput “razboiul” live streaming dintre Facebook, Youtube si Twitter

Dupa ce Facebook a introdus optiunea de live direct de pe telefon, care permite oricarui …

5 comentarii

 1. Deci o aplicatie care nu vine preinstalata pe fiecare device Android are un reach mai mare decat cateva aplicatii care vin preinstalate.

  Mda! Veridic studiu :)

 2. E vorba de gradul/nivelul de folosire. Asa … si aplicatia de calculator vine preinstalata, dar nu prea o folosesc.
  Gandeste-te si la altceva: cati user de facebook sunt in SUA si cati de gmail?
  De cate ori intra americanii pe facebook versus gmail ? De pe telefon :)
  Sau cati si CAT joaca Angry Birds de pe telefon sau tableta :D

 3. My bad… Sau nu :)

  Cand spui (studiul, nu tu) ca ala e reach-ul, atunci spui cati oameni au aplicatia respectiva pe telefon. Eu, cel putin, asa inteleg.

 4. Ce sa zic …probabil ca”reach” nu e cel mai potrivit cuvant, daca ar fi sa ne luam dupa definitia wikipedia “reach refers to the total number of different people or households exposed, at least once, to a medium during a given period of time” si “Multiple viewings by a single member of the audience in the cited period do not increase reach; however, media people use the term effective reach to describe the quality of exposure. Effective reach and reach are two different measurements for a target audience who receive a given message or ad.”
  Cred ca “used”, sau “downloaded” era mai potrivit … :)

 5. Ba pot sa spun ca e suficient de multa lume care posteaza diverse cacaturi pe fb de pe telefon incat sa cred studiul asta.

Comentezi ?