Home / Marketing / Guerilla Marketing / Serial de Guerilla Marketing – Episodul 2 ” Mostre gratuite “

Serial de Guerilla Marketing – Episodul 2 ” Mostre gratuite “

Ce sunt mostrele gratuite ?
Componente ale marketingului promotional care au rolul sa stimuleze posibilii clienti sa intre in contact cu produsele sau serviciile oferite. De asemenea, unul din cele mai ieftine metode de marketing, folosita la scara larga in campaniile de promovare.
Cele mai intalnite forme de mostre gratuite : pliante promotionale, machete grafice, flyere, versiuni trial ale diferitelor produse software, pachete gratuite sau portiuni limitate ale diferitelor produse (exemplu: gustarile gratuite din supermarketuri), premiile constand cateva produse care fac obiectul campaniei de marketing, si… am putea include si trainingurile gratuite.

Cum sau la ce le putem folosi ?Mostrele gratuite sunt un mod foarte util pentru a te ajuta pe tine, ca firma de training sa ajungi mai rapid in apropierea clientului.  Mostrele gratuite sunt concepute in asa fel incat sa stimuleze si sa excite interesul pentru produs, sa intre in relatie cu el, sa experimenteze, sa vada in ce mod ii poate fi util, sa vada in ce mod produsul tau ii poate aduce un beneficiu. Trucul este ca tu decizi ce, unde si cum sa apara informatia pe materialele tale promotionale in asa mod incat sa fie cat mai atractive pentru cei care le primesc. Si multi le primesc, pentru ca, de obicei, nu refuzi ceea ce ti se ofera gratis. Depinde insa de pliant daca convinge indeajuns de mult incat sa ramana in buzunar si in memorie si nu in urmatorul cos de gunoi.

Restul articolului pe 3ner.ro

Citeste si asta

Teasing online supermarketingpe.net

Dupa nusuntperfect.ro , inca un site ma face curios : www.supermarketingpe.net Nu de alta, dar …

Comentezi ?