Warning: include_once(/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22

Warning: include_once(): Failed opening '/home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php74/usr/share/pear') in /home/clickerr/aurasmihai.ro/wp-content/advanced-cache.php on line 22
Ce se mai intampla cu donatiile pentru Big Build ?
Home / Diverse / Ce se mai intampla cu donatiile pentru Big Build ?

Ce se mai intampla cu donatiile pentru Big Build ?

big-buildCum perioada de donatii s-a terminat si au aparut cateva schimbari majore in programul Big Build, cred ca sunt dator cu cateva informatii despre stadiul donatiilor pentru proiectul care isi propunea sa termine cele 40 case aflate in constructie pe santierul din Bacau, cartierul Izvoare.

Scurt si la obiect:Despre proiectul Big Build 2016

Cu parere de rau,  organizatia Habitat for Humanity România este nevoita sa amane pentru anul viitor BIG BUILD, din cauza “intarzierilor in obtinerea avizelor necesare si a schimbarilor legislative”. Desi evenimentul s-a amanat, organizatorii si-au luat “angajamentul  fata de cele 40 de familii beneficiare ramane neschimbat si ca vom face toate eforturile pentru ca familiile beneficiare sa aiba o locuinta decenta in cel mai scurt timp posibil.”

Despre donatii 

  • Ajunsesem  la aproximativ 70% din suma totala, mai erau cateva zile pana la deadline, cand am primit o super veste: am fost invitat de catre Kaufland, partener strategic al proiectului, sa fac parte din echipa lor de voluntari. Propunerea lor a fost sa acopere toate costurile legate de participarea mea pe santier, asa ca am acceptat :)
  • Cu partea de costuri acoperita de Kaufland, suma stransa pe profilul meu s-a impartit catre alti voluntari care erau aproate de target, asa ca, la final, cei care au donat pentru mine au trimis pe santierul din Bacau, in plus, alte 3 persoane: Smaranda, Maria si Mura. Mai sunt inca 601 lei, care se vor duce ori in bugetul proiectului, ori catre alt voluntar care e aproape de finish.
  • Multumesc inca o data celor care au donat pentru acest proiect: Andreea, Ioana, Adriana, Daniel, Andra, Mihai, Adrian si inca 2 anonimi. Inca n-am reusit sa pun la cale seara de boardgames, dar promit solemn, negru pe albul fundalului de blog, ca voi organiza o intalnire cu cei care pot ajunge intr-o seara, cat mai curand. Astfel, ati fi putut afla si ce s-a intamplat acolo, povesti din santier si impresii generale. Cred ca era mai bine asa.
  • In situatia actuala, exista 2 variante: sa alegeti ca donatiile sa ramana in continuare in contul Habitat, pentru a putea fi folosite pentru editia amanata in 2017, sau, in cazul in care se doreste restituirea sumei stranse de catre donatori, te rugam sa accesezi acest formular care trebuie completat si trimis pe adresa gilda.hromadnic[@]habitat.ro.
  • Seara de boargames se va tine oricum, voi reveni eu cu informatii, saptamana viitoare :)

Tot nu scap de santier

Pentru ca oricum imi alesesem “hainele de munca” si aveam o saptamana blocata pentru santierul din Bacau, am primit o noua invitatie din partea Kaufland si Habitat for Humanity, de data asta in localitatea Cumpana, judetul Constanta, pe un santier mai mic, de 8 viitoare locuinte. Cred ca putem sa-i zicem “Little Build”.

Eu o sa plec de duminica dupa-amiaza, voi sta 2 zile pe santier, pana miercuri, cand revin la program normal de birou bucurestean.

 

Comentezi ?