Home / Diverse / Multumesc: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel si Conan O’Brien

Multumesc: Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel si Conan O’Brien

Pentru ca ati reusit sa faceti divertismentul TV in America atat de bun incat le-ati dat indeajuns de multe motive neandertalilor in Romania incat sa va copieze stilul, joculetele si abordarea la caterinca a emisiunilor, in dauna mizeriilor de tip cancan si povesti inventate cu vedete de cacarton.

Valul de copy-paste pozitiv si “fun before cancan” a inceput cu spartul oualelor in capul DJ-ilor de la Europa FM, a continuat cu niste roast-uri trecatoare pe la Kiss FM, apoi cu cateva editii timide pe Antena1, cu o emisiune “Totul e permis’ inchisa prea rapid, din prostia unor oameni prea obisnuiti sa copieze miscarile din Pache Protopopescu, in loc sa impuna un trend.

Dar stai, vestile bune continua: Magaruta e mutat disciplinar sa se bata cu cocalarii de la “Nora pentru mama”, iar Cabral preia lupta din pre-primetime dintre quiz show-ul “Ce spun Romanii” si Accesdinrect. Pana acum, atractia PRO TV, carisma prezentatorului si atmosfera relaxata din platou au batut mizeriile vomitate cu atata patos de Simona Gherle. 

Ieri seara a fost inca un semnal bun pentru divertisment si rau pentru cancaniada cu prosti. Aproape ca imi pare bine ca nu m-am uitat la Real Madrid – Sporting.

A doua zi, jocurile de sufragerie bazate de mima si improvizatie au maturat pe jos cu promotorii tiganelii TV, cele 3 antene si un canal, moment de care ma bucur de parca as avea actiuni la PRO TV.

Multumesc inca o data Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel si Conan O’Brien, pentru ca ati aratat romanilor ca se pot face audiente mari si din jocuri amuzante, improvizatie fara scenarii pregatite din avans, cu emisiuni in care oamenii sunt invitati sa rada si sa colaboreze intr-un mod natural, fara prea mari exagerari teatrale sau lacrimogene.

Nici nu stiti ce val de bine ati pornit intr-o tara mica din fundul estic al Europei.

PS: Dragi producatori TV, copiati-i pe toti astia de mai jos, nu doar 2-3 parti de la fiecare.

jimmy-fallon-jimmy-kimmel-si-conan-obrien

Citeste si asta

Filmul “The movie”

Contine aproape toate cliseele din filmele americane si cam toti actorii care apar acum pe ecranele …

Comentezi ?