Home / Diverse / Aseara s-a intamplat ceva ciudat la Antena1

Aseara s-a intamplat ceva ciudat la Antena1

totul e permisDa, aseara s-a intamplat ceva ciudat la TV. Pe Antena1 s-a difuzat “Totul e permis“, o emisiune normala, cu actori si oameni normali, care s-au comportat natural si au fost, pe alocuri, chiar amuzanti, fara sa fie penibili sau grobieni.

Cu Marius Manole, Medeea Marinescu, Razvan Simion, Lucian Ghimisi, Dorina Chiriac, Vladimir Draghia, Adriana Titieni si Cosmin Selesi. Si Alexandru Ion, actor si co-presedinte al Ideo Ideis, in rol de prezentator si unic membru al juriului (?).

Am vazut, in sfarsit, improvizatie la televizor. Reactii naturale si iesite din comunul regizat al momentelor TV. Faze amuzate si probe traznite, preluate din improvizatia clasica si adaptate pentru platoul TV.

Aproape ciudat de mult bun simt si normalitate, cel putin in contrast cu celelalte productii in care grohaie Bendeac, Botezatu, Mircea Badea, Urangudan Negru, Cacatos sau invitatii lor. Sau bosorogii aia 2 de la bingo (am uitat cum ii cheama, ii cauta pensia pe acasa iar ei fac aceleasi glume de la revelionul din 84).

Habar n-aveam ca actorul Cosmin Selesi face parte dintr-o trupa/show de improvizatie de peste 13 ani. Cam din mezozoicul improvizatiei din Romania.

Singura parte proasta din emisiunea asta e lipsa de interactiune specifica unui show clasic de improvizatie. S-ar putea ca situatiile in care vor fi pusi invitatii sa fie mai amuzante pentru ei si mai putin pentru spectatori, care doar privesc si nu se implica. Poate acum ar fi momentul sa apara o integrare la TV cu un hastag de twitter, daca emisiunea s-ar face in direct.

Mie mi-a placut. Iar asta se intampla rar, mai ales cu emisiunile de la TV.

Citeste si asta

Rusine voua, celor 59 de branduri care sponsorizati mizeria de la TV

Intrebam acum cateva zile cine are curaj si indeajuns de multa lamaie sa stea sa …

4 comentarii

  1. Sunt de acord cu punctul tai de vedere, insa pe alocuri, mi-a parut destul de fortata emisiunea. Dar, da, e un pas inainte pentru partea de divertisment a antenelor.

  2. e ceva de genul?
    http://www.youtube.com/watch?v=fdQyXk3wl3A
    Asta e o emisiune f f tare de improvizatie!

Comentezi ?