Home / Diverse / Caut un televizor ieftin pe post de Wall Display

Caut un televizor ieftin pe post de Wall Display

Pe scurt, caut un televizor maricel, pe care sa-l folosesc in loc de proiector video, intr-un sediu de firma. Cand nu e folosit ca proiector/monitor, intra in stand-by, ca slideshow de imagini sau video.

Un proiector nu e o solutie, din mai multe motive: e zgomotos, cele bune sunt foarte scumpe, dureaza mult pana il setezi de fiecare data, ocupa spatiu degeaba pe mese, nu pot trimite fisiere de pe telefon direct spre ecran, ma enerveaza sa vad caracatite de mufe si cabluri pe masa. 

Asa ca am intrat pe eMAG, sa caut televizoare ieftine, sa vad ce gasesc intr-un buget de 10-1200 lei, care sa stie de HDMI, Wi-FI si HD sau 4k.

Am activat si dezactivat inclusiv filtrul de resigililate, n-am probleme daca are TV-ul mici zgarieturi pe margini, mai ales ca stiu ca cele returnate de diversi mofturosi trec printr-un proces de review tehnic, altfel nu primesc banii inapoi.

Castigatori la puncte au ramas urmatorii participanti, cu diagonala de 80 cm, indeajuns de mare incat sa se vada din spatele salii:

Tot la categoria DumbTV, over-priced, dar diagonala foarte mare: cele 3 de mai jos, despre care nu am ce sa zic. Sa risc sau sa las alegerea intre cele 3 de mai sus ? 

PS Ma simt ca pe travel channel, la emisiunea aia cu 3 case de ales, fiecare cu probleme ei :)

 

Citeste si asta

Rusine voua, celor 59 de branduri care sponsorizati mizeria de la TV

Intrebam acum cateva zile cine are curaj si indeajuns de multa lamaie sa stea sa …

1 comentariu

  1. Ia bravia nr2, e departe cel mai bun dintre cele 3. Daca nu te intereseaza performanta si vrei doar un ecran color mare, star light

Comentezi ?