Home / Online / Revenirea emisiunii lui Dan C. Mihailescu e o super lovitura de imagine pentru eMag

Revenirea emisiunii lui Dan C. Mihailescu e o super lovitura de imagine pentru eMag

Conform articolului de pe paginademedia, unde a strans deja peste 350 likes si 40 shares in nici 5 ore de la publicare:

Emisiunea lui Dan C. Mihăilescu va fi relansată, cu susținere dinspre eMag, într-un eveniment care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Potrivit unui anunț trimis de agenția care se ocupă de eveniment, “Dan C. Mihailescu intoarce pagina spre o noua emisiune”.

Anunțul nu precizează unde va fi difuzată emisiunea prezentată de Dan C. Mihăilescu: la un post TV sau pe online, doar că, în cadrul evenimentului, “noul format al emisiunii va fi prezentat detaliat de Dan C. Mihailescu si Iulian Stanciu, CEO al eMag”.

Miscarea e geniala din punct de vedere PC/CSR/Media, emisiunea criticului literar era una destul de apreciata de aproximativ 400.000 de telespectatori pe minut, la PRO TV. Iar anuntul a atras deja atentia multora, care asteapta acum reveal-ul.

Daca emisiunea se reintoarce pe TV, finantata de catre eMag, site-ul va profita din plin de simpatia si multumirile celor care vor aprecia revenirea pe TV, la pachet cu recomandarile de carti care se pot cumpara online, de pe emag (tin minte ca a fost la un moment dat o discutie intr-un cerc restrans prin care s-a incercat un sistem de afiliere similar, dar s-a renuntat la idee, din cauza rate card-ului prea mare pentru o singura editura).

Daca emisiunea se muta in online, ar fi o miscare foarte buna pe partea de continut original (mai ales video marketing, unde eMag insista cu tutoriale si video-ul explicative), fiind si singurul magazin online care ar avea recenzii video la cartile din portofoliu (edituri partenere + marketplace), dar si singurul magazin online indeajuns de mare incat sa-si permita sustinerea tehnica si financiara a unui critic literar atat de cunoscut, tranformat in …vlogger cu acces direct la mii de carti :)

Eu pariez pe a doua varianta. La ce trafic are eMag, audienta “emisiunii” ar putea sa fie chiar mai mare decat cea de pe TV, iar banii care s-ar fi dus pe finantarea emisiei ar acoperi cu usurinta costurile unui studio decent si salariile prezentatorului + grafician si un editor video.

Oricare ar fi decizia finala, jos palaria pentru miscarea strategica. E genul de miscare de tipul “damn, mi-ar fi placut sa-mi fi venit mie ideea. Si sa am bugetul pentru implementare :)”

Citeste si asta

Aspiratorul din bucati

Cand am luat decizia sa renunt la vechiul aspirator si la colectia de saci de …

1 comentariu

Comentezi ?