Home / Filme / Filmul “Bridget Jones insarcinata” e mai amuzant decat ma asteptam

Filmul “Bridget Jones insarcinata” e mai amuzant decat ma asteptam

M-am dus la film aproape obligat de colega de apartament, convins fiind ca o sa ma plictisesc si ca o sa fie genul ala de film siropos, numai bun de stors lacrimile care curg doar la filme de tip “The notebook”.

Recunosc ca n-am vazut nici primele 2 filme din serie, Renée Zellweger nu e tocmai genul de actrita la care sa stau la coada pentru autografe. 

Mare surpriza cand am vazut ca nu e deloc siroposenia asteptata, ci mai degraba o parodie la adresa cliseelor intalnite in alte comedii romantice, plina de umor britanic si faze atat de comice incat pur si simplu n-ai cum sa razi.

O sa prinda bine la mamici si fetele rebele care au ignorat noroaiele de la Electric Castle si si-au facut de cap prin corturile hipsterilor cu sex-appeal.

Ce am ras eu la film, dar sa vedeti cum rad femeile din sala de toate incurcaturile in care intra Bridget Jones, care afla ca o sa devina mamica, dar nu stie sigur care dintre cei 2 barbati (re)intrati in viata ei (Colin Firth si Patrick Dempsey) e tatal natural si care e aventura de o noapte.

Citeste si asta

Cum ar fi arătat trailerul filmului “Mihai Viteazul”, dacă ar fi fost realizat, astăzi, la Hollywood

Din categoria “chestii misto gasite pe net“, astazi trailerul in stil hollywoodian al filmului “Mihai …

2 comentarii

  1. Ma astea cu Bridget Jones asta sunt filme facute pentru pipite insipide nu pentru oameni maturi.

Comentezi ?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.