Home / Filme / Filmul “Bridget Jones insarcinata” e mai amuzant decat ma asteptam

Filmul “Bridget Jones insarcinata” e mai amuzant decat ma asteptam

M-am dus la film aproape obligat de colega de apartament, convins fiind ca o sa ma plictisesc si ca o sa fie genul ala de film siropos, numai bun de stors lacrimile care curg doar la filme de tip “The notebook”.

Recunosc ca n-am vazut nici primele 2 filme din serie, Renée Zellweger nu e tocmai genul de actrita la care sa stau la coada pentru autografe. 

Mare surpriza cand am vazut ca nu e deloc siroposenia asteptata, ci mai degraba o parodie la adresa cliseelor intalnite in alte comedii romantice, plina de umor britanic si faze atat de comice incat pur si simplu n-ai cum sa razi.

O sa prinda bine la mamici si fetele rebele care au ignorat noroaiele de la Electric Castle si si-au facut de cap prin corturile hipsterilor cu sex-appeal.

Ce am ras eu la film, dar sa vedeti cum rad femeile din sala de toate incurcaturile in care intra Bridget Jones, care afla ca o sa devina mamica, dar nu stie sigur care dintre cei 2 barbati (re)intrati in viata ei (Colin Firth si Patrick Dempsey) e tatal natural si care e aventura de o noapte.

Citeste si asta

Film cu servetele: “Inainte sa te cunosc/Me before you”

Am fost avertizat ca la filmul asta se lasa cu lacrimogene si corason espinado, asa …

2 comentarii

  1. Ma astea cu Bridget Jones asta sunt filme facute pentru pipite insipide nu pentru oameni maturi.

Comentezi ?