Home / Filme / Film cu servetele: “Inainte sa te cunosc/Me before you”

Film cu servetele: “Inainte sa te cunosc/Me before you”

Am fost avertizat ca la filmul asta se lasa cu lacrimogene si corason espinado, asa ca am venit pregatit cu 2 pachete de servetele si cateva glumite din zona bloguluiotrava, sandra brown si inundatii.

In mod surprinzator, filmul a fost chiar decent, acceptabil si amuzant pe alocuri, fara avalansa de clisee si momente dramatice pe care le asteptam, asa ca am fost nevoit sa gasesc alta abordare pentru “Inainte sa te cunosc/Me before you”.

Chiar si asa, cei de la CinemaCity ar fi trebuit sa avertizeze domnisoarele ca rimelul va avea de suferit dupa vizionarea filmului, s-au scurs ceva lacrimi feminine in cutiile de popcorn din sala.

Iata cateva informatii si glumite despre film, indeajuns de subtile incat sa nu fie spoilere si sa le intelegi abia dupa ce-l vezi la cinema:

 

Me-Before-YouFilmul e plin de actori celebri, pe care probabil i-ai mai vazut prin alte filme, in alte roluri, asa ca o sa fie nevoie de ceva timp sa te obisnuiesti cu noile ipostaze.

In rolul principal feminin, din dreapta cum te uiti la poster, o avem pe  Emilia Clarke, care e un fel de ce-ar fi putut fi Khaleesi din Game of Thrones daca se nastea intr-o tara reala, dintr-un regat real, intr-un orasel de la tara, printre tarani care n-au prea vazut filme cu subtitrare, barem dragoni care scuipa foc si mananca din dusmani.

In rolul principal masculin, Sam Claffin, cunoscut ca enervantul Finnick Odair din The Hunger Games, acum retras din activitate si paralizat de la gat in jos, cu doar 2 degete libere pentru tastat.

Tata si posibil socru-mare din film este chiar Charles Dance, aka Lord Tywin Lannister din Game of Thrones, ceea ce te duce cu gandul ca filmul se va transforma in curand intr-un Kings Landing with Chicks & Wi-Fi.

Pe langa cei 3, mai apar Janet McTeer („Albert Nobbs,„Tumbleweeds”), Brendan Coyle („Downton Abbey”), Stephen Peacocke („Hercules”), Matthew Lewis („Harry Potter”), Jenna Coleman („Dr. Who”), Samantha Spiro („From Hell”), Vanessa Kirby („About Time”).

Desi aveam impresia ca filmul asta inspirat dintr-o carte o sa fie un fel de Sandra Brown, dar fara sex, pana la urma am ajuns la impresia ca e mai degraba din liga “Pasarea Spin“. Tot fara sex.

Revenind la servetele, una din melodiile de pe coloana sonora putea fi “si baietii plang cateodata”, dar Dan Bittman era prins la repetitii cu niste vocalize pentru ultimul album.

Titlu alternativ, varianta pentru baieti, putea fi “cum sa agati in 5 luni, chiar daca esti paralizat la pat, in 6 pasi simpli (pun intended)”. Pasul 1: fii bogat. Pasul 2: alege o tarancuta. Pasul 3: plateste-o bine. Pasul 4: plimb-o prin lume. Pentru pasii 5 si 6 trebuie sa vedeti filmul.

Si o atentionare, de final: daca vedeti prin Bucuresti fete in colanti cu dungi si fuste cu buline, atunci sa fiti siguri ca au vazut filmul si le-a placut.

In caz ca vreti mai multe despre film, cititi ce a scris Andra Nistor, mai pe romantic.

Trailerul mai jos, filmul apare in cinematografe din 1 iulie. Eu l-am vazut la CinemaCity Afi, la invitatia RAN Events PR Agency si Forum Film.

 

Citeste si asta

Filmul “Bridget Jones insarcinata” e mai amuzant decat ma asteptam

M-am dus la film aproape obligat de colega de apartament, convins fiind ca o sa …

Comentezi ?