Home / Diverse / Vedete si milkshares: analiza pe dans

Vedete si milkshares: analiza pe dans

Mai e o singura luna de inscrieri in competitia de video-uri dansante de pe www.summershake.droetker.ro. asa ca am revenit cu o runda de video-uri inscrise in campanie de catre vedetele care promoveaza concursul.

Cum eu nu sunt vedeta, dar am blog si scriu ceva mai bine decat ma impiedic dansez, ma ofer sa comentez pe baza dansurilor celor 3 vedete alese de Dr. Oetker, ca sa vedeti ca acea coregrafie nu e chiar asa de grea.

Prima la catalog: Alina Eremia, cantareata, fosta membra in Lala Band

Va rog sa apreciati viteza si dexteritatea cu care Alina manuieste si agita shakerul, chiar si cand danseaza pe coregrafia video-ului din laptop. Asta inseamna sa ai microfon de mica!

Alina primeste premiul pentru regie si montaj, cu coronita de ce vrea echipa care i-a filmat video-ul in stil de reclama tv.

Urmatoarea pe lista: Lora, cantareata.

Dupa cum se poate vedea si in video-ul de mai sus, poti sa dansezi pe “shake, shake, senora” chiar si intr-o fusta roz de lungimea unui pahar, daca dai din fund corect, corespunzator, pe melodie. N-am de unde sa stiu, dar banuiesc ca Lora are experienta de minim 3 ani in facut cocktailuri cu si fara fructe. Nota 8.75, pentru pirueta si solduri. Shake, Shake, Se…Lora!

Trecem mai departe, la singurul baiat din lista, Mihai Taranu, vlogger, cunoscut ca Zmenta.

El ne prezinta stilurile de “dans” pe care le cunoaste cel mai bine, miscari care pot fi recunoscute usor, in orice club de fite sau la balul bobocilor din caminul comunal.

El e dovada ca orice scheme ai avea in minte, dansul tau sigur va fi mult mai bun. Poate chiar indeajuns de bun incat sa castige unul din premiile campaniei.

Ca veni vorba de premii, sunt indeajuns de multe incat sa ajunga la toata lumea, mai ales ca inca mai e loc si timp (pana pe 31 iulie, tic-tac) sa apara video-ul ala care ia premiul cel mare, un voucher de vacanta in valoare de 1000 EURO, si sa lase altora premiile mai mici:

  • 40 x Milkshakes racoritoare
  • 10 x Shakere
  •  2 trambuline pentru adulti

La final, video-ul cu dansul nepoatelor doctorului Oetker, pentru curaj si inspiratie.

Citeste si asta

Deseneaza ce-ti trece prin minte!

Stii bancul cu … “Ce-i trece prin capul unul soldat pe frontul de lupa? Glontul!” …

Comentezi ?