Home / Diverse / Deseneaza ce-ti trece prin minte!

Deseneaza ce-ti trece prin minte!

Stii bancul cu … “Ce-i trece prin capul unul soldat pe frontul de lupa? Glontul!” ?

Dar bancul cu … “Cativa cercetatori britanici au aflat ce e in mintea unei femei. Dar pana sa faca publice rezultatele, femeia s-a razgandit”?

Asa as vrea sa stiu: ce gandesc unii oameni. As vrea sa fiu un fel de Mel Gibson din “Ce gandesc femeile“. As vrea sa stiu ce-i trece prin minte unui politist (probabil nimic, neuronul doarme sub cascheta). Sau ce gandeste un concursoman. Sau o pitipoanca, noaptea-n club, dupa trei-patru pahare de tequila.

Dar cum stiu ca asta nu se poate, de astazi ma joc cu imaginatia mea si ne-talentul de desenator cu doua maini stangi pe  cetitreceprinminte.ro :)

Am desenat tot felul de chestii care-mi trec mie acum prin cap. Pana acum am desenat un volan, o halba de bere, un kinect, o minge de fotbal.  Si un mini castel. Stiu, sunt foarte talentat. La muzica si desen am fost intotdeauna oaia neagra a grupului :D

Astazi am desenat chestiile astea. Cred ca am evoluat, inainte desenam si mai urat. Sunt un Salvador Dali+Picasso minimalist al bloggerilor. Un pictor 2.0 printre mii de pixeli.

[nggallery id=25]

Daaaar … PUN PARIU pe un banner pe o luna  ca nu desenezi mai bine ca mine! 

Hai, deseneaza pe site tot ce-ti trece prin minte, salveaza-l pe site, vino cu dovada in comentariu, iar desenul care imi intrece capodoperele castiga. Simplu si usor. Arata-mi artistul (sau artista) din tine :))

Iar luni aflam impreuna la ce e campania. Poate e vreo campanie la memoplus, vreun magician sau mentalist, sau vreun urmas de-al lui Cal Lightman din “Lie to me”. Poate e campanie la acuarele. Poate e campanie la sampon de par si matreta. Poate e campanie la energizant. Aflam luni.

Pana atunci, spor la desenat tot ce-ti trece prin cap. Cu sau fara campanie si concurs :)

 

 

Citeste si asta

Ce ti-a trecut prin minte ?

Am ras, am glumit, am desenat, am pus pariuri legate de “ce ar putea sa …

8 comentarii

  1. Eu am desenat deja. Diferenta majora fata de desenele tale e ca a trebuit sa ingramadesc vreo 30 de lucruri in capsorul ala mic. E clar…I need a break :)

  2. Din pacate, nu am salvat-o. Dar mai fac una. :D

  3. Mie mi-a trecut prin cap o bicicleta verde cu rotile putin cam strambe. Mi-a zis ca a salvat poza dar n-o gasesc niciunde :D

Comentezi ?