Home / Fun / Ce vedete as trimite la ruleta cu oua-n cap de la Europa FM

Ce vedete as trimite la ruleta cu oua-n cap de la Europa FM

Maine dimineata, de la ora 7, la matinalul Europa FM se va organiza un fel de ruleta ruseasca, pe baza de oua si vedete. Fiecare ou crud spart in capul lui George Zafiu, Vlad Petreanu sau oricare dintre cele 5 vedete aduce, pe langa amuzament, cucuie si spalarea pe cap, si cate un plin de benzina pentru cei din “Caravana de medici”, o initiativa a unor tineri medici care fac consultatii gratuite prin satele sarace ale Romaniei.

Traznaia arata asa ceva:

Luni, 6 aprilie, Vlad Petreanu, George Zafiu, Deşteptarea, 5 vedete, 12 ouă. Cum se leagă toate acestea, aflaţi la Europa FM. Detalii pe: http://www.europafm.ro/

Posted by Radio Europa FM on Friday, April 3, 2015

In lipsa de vedeta cu care sa-mi ciocnesc norocul pe video, am cateva propuneri pentru ruleta de la radio…

  • Mihai Traistariu – am auzit ca galbenusul iti face parul mare, cret si matasos, numai bun de pozat in chiloti, pe Facebook. Tomletooo, tomletooo
  • Mihaela Radulescu. De ce? Pentru ca ea are deja destula faina, daca mai adaugam oua si o incalzim putin (pare deja destul de arsa arsa de solar sau briza monegasca), putem sa o facem snitel si sa o servim feliute, la miile de hateri slabuti de pe internet.
  • Cezar Ouatu. Pare un tip simpatic, l-am vazut la “te cunosc de undeva”, dar, ce-i sa faci, daca numele lui o cere, trebuia sa fie pe lista, nu? Pentru planul B ar putea fi invitat … Mihai Gainusa, din acelasi motiv. O sa fie mai usor, Mihai e in apropriere, la radio21. In plus, ar fi foarte ironic sa arunci cu oua intr-o gainusa.
  • Adrian Nastase. Destul de previzibil, nu ? La fostul prim-ministru as inlocui oualele crude cu unele de metal, cu ceva praf de pusca inauntru. N-o sa accepte provocarea, dar ar fi fost interesant de vazut daca de data asta isi va nimeri propriul cap, sau isi va da cu oualele tot in gat, ca de obicei.
  • Andra, Andreea Balan, Inna sau orice alta cantareata comerciala la moda, care foloseste “ou, ou, ia” pe post de refren, de 3-4 ori pe melodie. Daca tot le dau prin melodii, sa le si primeasca. Crude. In cap. Pe post de make-up natural. Oua-n cap, castraveti pe ochi si un mar in gura.

Nu se stie inca cine sunt cele 5 vedete (update: primul e Mihai Bobonete), dar par dotate, au 12 oua …

Aflam maine dimineata. batalia-vedetelor-egg-sliderPS: da, e inspirata din The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Sper ca ruleta romaneasca sa fie cel putin pe jumatate la fel de amuzanta ca originalul.

Comentezi ?