Home / Personal / Cine zicea ca RATB se misca greoi pe online ?

Cine zicea ca RATB se misca greoi pe online ?

Pe 26 aprilie am facut o incarcare online a cardului de calatorie. N-am vrut sa risc o amenda de 50 lei, asa ca am incarcat de 30 lei, direct din statia de autobuz, de pe telefon, cu cardul.

Nu am primit nici o notificare pe SMS sau mail, iar despre cardul de calatorie n-as sti sa spun in cat timp isi actualizeaza creditul, pentru ca a durat mai mult de jumatatea de ora in care am tot asteptat sa apara noua suma.

Ieri, dupa 9 zile, am primit si confirmarea, pe mail. ratb
Mailul a venit fara chitanta atasata, ca e greu sa atasezi un fisier de 2MB (!?) (pdf, se gaseste pe online.ratb.ro, dupa logare in cont, la tranzactii)

ratb-chitanta

Sa mai zic ca adresa la care RATB anunta acum 1-2 luni ca se vor gasi orarele actualizate ale traseelor are URL-ul asta usor de retinut: ratb.ro/v_trasee.php, pagina care e de fapt o lista cu link-ul catre niste pdf-uri cu tabele statice ?

Noroc ca ratb.ro are versiune de mobile-ish, dar online.ratb.ro nu, pentru ca cine naiba are nevoie sa-si incarce cardul de calatorie de pe telefon?

Raspund tot eu: cam 50% din traficul online din Romania e generat de dispozitive mobile (smartphones, tablete), probabil RATB are undeva pe la 35-40%. Un procent neglijabil, la fel ca intarzierile lui 331.

#rantover

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

2 comentarii

  1. reincarcarea e valabila dupa miezul noptii, cand se sincronizeaza cititoarele :))

Comentezi ?