Home / Diverse / E greu sa fii fierar

E greu sa fii fierar

Cand am acceptat provocarea de a deveni fierar, pentru cateva ore, am crezut ca o sa fie ceva usor, rapid, mai ceva ca intr-un film cu subiect medieval, in care fierarii scoteau sabiile din atelier la foc continuu (pun intended).

Ei bine, socoteala din varful patului de acasa nu s-a potrivit cu cea din atelierul de fierarie al lui Catalin Oancea, atelier invadat de 3 bloggeri (eu, Florea si Mariciu), 2 cameramani, 3 de la staff si cateva  logo-urile HISTORY, canalul TV care s-a gandit ca e o idee buna sa le arate unor oameni aproape normali cat de mult se chinuie maestrii fierari din  “Arme născute din foc”, un fel de masterchef cu arme in loc de mancare si scuturi in loc de farfurii.

 

 

Primul s-a aruncat in foc Mariciu, sa fie sigur ca are material de vlog, dupa care am ajuns eu la nicovala, urmat de Cristian Florea.

auras-fierar

In finala s-au calificat ei doi, eu am decis sa ma retrag strategic langa o pizza, ca sa pot rade in voie de cei 2 mestesugari de moment, in timp ce se chinuiau sa incinga o lama de fier, sa o bata cu ciocanul minute in sir, sa transpire langa foc, sa mai bata iar fierul cat e cald, sa mai roteasca bucata de metal, sa o mai bage la foc, sa o scoata din foc, sa incerce sa ascuta un amarat de varf de sageata timp zeci de minute, pentru ca la final sa castige marele premiu …. dar asta o sa vedeti in video-ul de mai jos.


Bonus: in caz ca vrei sa fii si tu armurier pentru o zi, HISTORY Channel are un concurs cu premii, cu deadline in seara asta.

 

Citeste si asta

De cate sticle de CIF e nevoie ca sa cureti Bucurestiul ?

Cred ca cineva de la McCann/MRM e imun la astenia de primavara si avea chef …

Comentezi ?