Home / Diverse / De cate sticle de CIF e nevoie ca sa cureti Bucurestiul ?

De cate sticle de CIF e nevoie ca sa cureti Bucurestiul ?

Cred ca cineva de la McCann/MRM e imun la astenia de primavara si avea chef de foarte multa munca. Sau cei de la CIF au facut supraproductie si acum nu mai au unde sa-si depoziteze produsele, asa ca s-au hotarat sa faca ceva genial util cu ele.

Mai exact, au pornit o campanie prin care s-au angajat sa stearga “mesajele agresive/discriminatorii de pe peretii oraselor in care locuim, pentru a-i proteja pe copii, dar si pe fiecare dintre noi impotriva acestui tip de violenta.”

Adio pereti mazgaliti cu mesaje cu P*, M* Dinamo (sau Steaua, depinde de cartier), S* P*, grafitti-uri nereusite ale unor artisti fara talent, Georgel + Maria + love, Free Gigi, sau nick-name-uri sau organe stilizate in culori vii.

Mecanismul de sutinere/implicare e urmatorul: cine vede o astfel de imagine pe strada, face o fotografie si o incarca folosind unul dintre mijloacele de mai jos. Unele zone au fost deja curatate, asa ca va trebui sa va grabiti, in curand nu vor mai fi pereti de rap

Imaginile trimise sunt analizate de o comisie si in functie de anumite criterii (trecute in regulament) decide ce locuri vor fi curatate. Apoi o echipa specializata se va ocupa de inlaturarea acestor mesaje, atat cu produse Cif, cat si cu solutii de curatare special concepute pentru exterior. Fotografiile cu locurile trimise, curatate, vor fi disponibile in galeriile dedicate de pe websiteaplicatiile de Facebook si mobil.

Cateva intrebari despre campanie:

  • Cum se numesc cei de la CIF, care vin sa curete mizeriile de pe garduri si pereti ? CIFari ? Ciferi ? Cifologi ? Cifterminatori ?
  • Avem deja o favorita pentru campania online a anului?
  • Cate zeci de premii  o sa ia campania asta la zecile de conferinte si gale autohtone ?
  • Ca veni vorba de premii, e vreun premiu pentru cel mai mare turnator de mesaje peretistice colaborator din tara ?
  • Care va fi urmatorul oras care semnalizeaza mesajele urate de pe garduri ? Eu as paria pe Cluj.
  • Mesajele cu “Iisus vine” sunt agresive sau nu ? Mie mi se pare ca suna a amenintare …
  • De acum incolo sa ne asteptam sa ne plimbam pe strada si sa trecem pe langa pereti cu miros de lamaie si levantica ?
  • Se astepta cineva ca zona cea mai aglomerata cu mesaje sa NU fie Rahova-Ferentari ?

ciff rahova

  •  Cate sticle de CIF ar fi necesare pentru curatarea intregului Bucuresti de mesaje agresive ? Oare ajunge o sticla de 250ml la 2 metri patrati de Su.Pu.? Ajunge un bax de CIF Cream pentru o strada de marime medie ?

Bucuresti-ul are 5340 de strazi. Sa zicem ca ar fi o medie de 3-4 mesaje per strada (unele sunt mai curate, unele au firme cu geamuri termopan si bodyguarzi, altele sunt in Ferentari). O sticla de CIF la 2 mesaje, 2 sticle pe strada. Rotunjim la 11.000 de sticle.

Ajung pentru tot orasul sau sunt prea optimist ?

Radem, glumim, dar campania asta de cateva luni s-ar putea sa ajute Bucurestiul mai mult decat au reusit Nicu Shordan & CO, in ultimii 3-4 ani.

PS: cateva monstre de arta urbana pe care as vrea sa n-o mai vad. Atat am strans in doar 10 minute de mers.

Citeste si asta

#LoveJu, prima coregrafie de galerie bazata pe social media

Baietii de la wearesocial.net, una din cele mai bune agentii de digital marketing din lume, s-au …

Comentezi ?