Home / Diverse / SMS-uri fara nume

SMS-uri fara nume

smsuri la bloggeriNu stiu exact cum, dar am ramas fara contactele din telefon, din ultimele 6-8 luni. Ori e virus, ori e razbunarea WhatsApp pentru glumele de acum cateva zile. Incerc sa le recuperez cumva, dar sansele si destul de mici (intre timp am recuperat cateva). 

Cert e ca am ramas cu o gramada de numere necunoscute in lista de apeluri. Si cu o gramada mai mica in folderul de SMS-uri primite. Si fara lista de favorites. Motiv de panica si amuzament, in acelasi timp. Pentru ca e al naibii de greu sa-mi dau seama de la cine vin unele sms-uri, care se pare ca aveau sens doar in momentul in care au fost trimise. Daca in unele cazuri a fost mai usor, distractia si super-exercitiul de memorie vine in cazul SMS-urilor de genul celor de mai jos, pentru care trebuie sa fac eforturi maaaari, sa-mi aduc aminte despre ce si cine e vorba. Bun exercitiu de memorie, vi-l recomand :P

Iata cateva exemple de conversatii misterioase:

“Sunt in metrou crangasi, ajung in aprox 10 minute” “Ok, suntem aici, nu e graba” E bine ca ne intelegem si ca nu am intarziat mult, chiar daca nu stiu unde  si de ce.  Bine ca eram mai  multi.

“Am luat eu biletele, te astept afara” si “sunt in metrou la unirii”. N-am nici cea mai mica idee despre ce bilete e vorba. S-ar putea sa fie bilet de film, dar la ce film si la ce cinema ? Si cate SMS-uri se trimit din statiile de metrou ?

“Nu pot vorbi acum, da SMS” “Ok, suna-ma cand poti”. Inca un mister total, sper ca l-am sunat

“Da un bip cand te trezesti :))” Cred ca am sunat atunci cand am vazut sms-ul, dar acum habar n-am pe cine trebuia sa sun, de ce dormeam atat si cine are chef de glume de pe vremea Connex

“Ia-mi si mie o bere” Aici am dublura de sms-uri, dovada ca sunt bun de chelner

“07XYZ Alex” Alex si mai cum? Baiat sau fata ? Numele complet si adresa din buletin, va rog.

“Sa traiesti, sa infloresti si sa ne tot zambesti” Genul ala de SMS aniversar pe care il primesti de ziua de nastere sau de nume, doar ca in cazul asta nu stiu cine imi ureaza sa fac fotosinteza.

“Am nevoie de user si parola de FTP” Sper ca le-a primit, ca eu nu-mi aduc aminte. Oricum, intre timp, am schimbat toate parolele, asa ca, daca citesti asta si te recunosti, da un sms cu numele tau :))

“Fie ca sarbatorile … bla bla bla”. Pe asta l-am sters direct, fara remuscari.

“Buna Auras, putem sa ne intalnim joi sau vineri?” Sper ca ne-am intalnit joi, ca vineri e mai aglomeratie

Citeste si asta

De vorba cu un impartitor de calendare cu Ponta

Azi de dimineata, pe la 9 si ceva, in statie la Perla, langa nou-aparutul cort …

2 comentarii

  1. Dacă ai Android ar trebui să le ai sincronizate în „Agenda”. Găsești în Gmail.

Comentezi ?