Home / Online / Klaus Iohannis a pierdut internetul. Si peste 10.000 de like-uri

Klaus Iohannis a pierdut internetul. Si peste 10.000 de like-uri

Klaus Iohannis a pierdut azi internetul. Si respectul multor oameni care l-au votat, in speranta ca vor avea ceva mai bun decat Ponta, PSD, Voiculescu.

La doar cateva ore dupa ce Klaus Iohannis a criticat ANAF-ul pentru ca s-a urnit, in sfarsit, sa inceapa procedurile de evacuare a televiziunilor trustului INTACT din sediul recuperat de la Voiculescu, politicianul care a devenit presedinte pentru ca romanii s-au mobilizat cu ajutorul facebook si (mai ales) pentru ca nu era Ponta, a facut cunostinta cu acelasi internet care i-a facut praf proiectul de lege cu preventia in sanatate a lu’ madam Alina Gorghiu si la cateva ore distanta, i-a aratat lui Dragnea ce inseamna cu adevarat sa te pui cu internetul necumparabil la sticla de ulei, galeti si punga de faina.

Din nefericire, la fel ca echipa inculpatului mustacios din PSD, care a preferat sa stearga postarea si sa o reposteze, si noua echipa de social media a lui Klaus Iohannis a recurs la acelasi procedeu de a sterge comentariile negative, intr-o incercare de a limita proportiile dezastrului online ce se intampla in zona de comentarii de pe pagina presedintelui care tace cand trebuie sa vorbeasca raspicat si vorbeste tampenii banal administrative atunci cand ar fi trebuit sa taca si sa lase instutiile statului sa-si faca treaba.

Daca pana acum avea cateva zeci de comentarii, cu peak-uri doar in momentele importante (intalnirea cu premierul moldovei, intalnire cu Victoria Noland), acum pagina i-a fost asaltata cu mii de comentarii, majoritatea negative, de la persoane reale, revoltate de reactia presedintelui pe care l-au votat, in sectiile de vot din tara si din diaspora, nu in fata televizorului blocat pe Antena3.

Am selectat doar cateva comentarii populare, decente, reactii acide, care n-au fost sterse sau au trecut de filtrul manual al administratorilor paginii.

Intre timp, pagina lui Klaus Iohannis incearca un frumos si nedorit record de cea mai rapid “unlike-uita” pagina de facebook din Romania. De la interventia presedintelui la TV si pana la 12 noaptea, pagina a scazut cu 2214 like-uri (cifre facebrands). Si continua sa scada.

Probabil, pana maine dimineata, a doua zi, pe 18 februarie, se va ajunge undeva la s-a ajuns deja la peste 5000 10.000 likes. In minus.

 

Uneori am impresia ca s-au vorbit intre ei, politicienii vizibili, sa tranteasca minim o tampenie in fiecare zi, ca sa avem motive sa ne miram de cat de multe mizerii e capabila clasa politica actuala.

Citeste si asta

Cel mai frustrant comentariu al inceputului de an: “da-i dracu pe bogati. Pe cine stii tu om de rand, 8h/zi sa aiba 2000 euro?”

Stimati cititori, cititoare, roboti si crawlere, iata cel mai trist/enervant/frustrant comentariu pe care l-am primit astazi, …

Comentezi ?