Home / Diverse / PNL nu a inteles nimic

PNL nu a inteles nimic

Mi-e greu sa cred ca in ditamai partidul sunt atat de mult prosti, profitori, parveniti si ipocriti care n-au inteles ca: 

Ca actualul presedinte, Klaus Iohannis, nu a fost ales pentru ca venea din partea PNL, ci pentru ca ramas singura optiune de votat, de nevoie, ca sa sa nu iasa Victor Ponta presedinte.

Ca internetul care l-a ridicat in sondaje pe Klaus Iohannis s-a saturat sa mocneasca pe Facebook si s-a apucat de facut galagie, curatenie si presiuni pentru adoptarea unor legi prea mult asteptate, precum cea a interzicerii fumatului in spatii publice sau a restrange drepturile parlamentarilor. 

Ca degeaba declara public ca vor sa lupte impotriva coruptiei, daca parlamentarii lor isi salveaza colegii de anchetele DNA. PSD, PNL, aceeasi mizerie.

Ca Ponta nu a demisionat pentru ca miscarea #colectiv a vrut sa-l schimbe cu un plagiator apropiat PNL, ci pentru ca oamenii din strada s-au saturat sa tot fie furati, mintiti, ignorati si pusi in pericol din cauza incompentilor ajungi in functii de conducere doar pentru ca au pile sau carnet de partid.

Ca cine fura poze de la #colectiv, incercand sa foloseasca tragedia in scopuri electorale, nu a inteles deloc oamenii pentru care vrea sa candideze la primaria Bucurestiului. Iar partidul care il sprijina e la fel de vinovat si inconstient.

busoi-pnl-colectiv

PS: doar mie mi se pare ca Cristi Busoi seamana cu Tweety Bird ?

busoi-tweety

 

Citeste si asta

Cel mai frustrant comentariu al inceputului de an: “da-i dracu pe bogati. Pe cine stii tu om de rand, 8h/zi sa aiba 2000 euro?”

Stimati cititori, cititoare, roboti si crawlere, iata cel mai trist/enervant/frustrant comentariu pe care l-am primit astazi, …

Comentezi ?