Home / Diverse / La Constanta se fac show-uri de Boboteaza

La Constanta se fac show-uri de Boboteaza

Nu mai stiu ce gust mai are apa din Constanta, dar unii sunt dusi demult pe apa sambetei si ies in public din cand in cand, sa ne aduca aminte cat de multi prosti, creduli si tampiti sunt in tara asta.

Primul show: “Hamghiazma”. Se ia un popa care s-a plictisit de asteptat pe la usile oamenilor si se trimite la Delfinariul din Constanta, sa arunce cu aghiazma, atat la delfini cat si la celelalte animale din microrezervatie. Cerbul n-a zis nimic, dar delfinii, animale inteligente, ce parere or fi avut despre burtosul care le mormaie si le arunca cu apa-n ochi, in loc sa le dea niste pesti sfiintiti?

Al doilea show: “Te pui cu mosii?” sau “Te impingi si castigi”. Se aduc cateva mii de sticle cu aghiazma si se da start la cronometru. Mosul care baga-n sacosa cele mai multe sticle castiga respectul enoriasilor si un loc in primul rand la pomenile electorale de anul asta. Uitati-va bine la ei, astia voteaza in locul tau, pentru o sticla de ulei, o tigaie sau un tricoul cu sigla partidului, in timp ce tu stai acasa si te plangi pe Facebook ca altii hotarasc pentru tine.

Mai socant decat asta poate fi doar faptul ca BOR da ceva gratis.

Aplaudati viteza cu care mosul cu basca baga sticle in traista, cu o singura mana, ca are antrenament de la pomenile electorale cu mazare.

Al treilea show: Crucingo, in care concurentii se arunca in apa dupa o cruce de lemn pe care o vor vinde pe OLX. Pretul e usor negociabil, ca intre crestini.

Vand cruce de lemn, sfintita, scoasa din Lacul Siutghiol cu ocazia sarbatorii de Boboteaza 6 ianuarie 2016. Crucea a fost aruncata in apa de Preacuviosul Nicusor la o distanta de aprox. 200 m de la mal.Arata impecabil. Pret usor negociabil 150 euro

Citeste si asta

2 mizerii de prin sectorul 3, regatul lui Negoita

Observate azi de dimineata, intr-o scurta plimbare pana la Policlinica Titan. Prima mizerie, o inventie …

Comentezi ?