Home / Fun / De ce l-a dezmostenit Regele Mihai pe printul Nicolae ?

De ce l-a dezmostenit Regele Mihai pe printul Nicolae ?

Drama si probleme in familia regala. Conform Digi24, 

În ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de “Principe al României” și calificativul de “Alteță Regală”. De asemenea, Regele l-a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României.

Cu alte cuvinte, ala micu’ de 30 de ani a dat de dracu’, a ramas fara titlul de principe si a primit un calduros mesaj oficial, prin care i se sugereaza, subtil, sa-si caute un job si sa nu mai frece duda (pun intended) de pomana.

Iata cateva posibile motive pentru care principele a fost dezmostenit de bunic:

  • L-a prins ascultand manele la maxim, in sala de receptie, in timp ce se uita la “Trasniti in Nato”. Asta da rusine….
  • I-a spus bunicului sau “in caz ca ne ataca rusii si trebuie sa fugim din tara, eu ma sui pe bicicleta, oricum ma deplasez mai rapid ca CFR-ul”.
  • Regele Mihai a descoperit reteta nemuririi, asa ca nu mai avea rost sa-l mai tina pe locul 3 de la coada succesiunii unui regat inexistent.
  • Printisorul a refuzat sa poarte papion la un dineu oficial, motivand ca il zgarie in barbuta si nu poate sa manance tot din farfuria de argint.
  • N-a vrut sa incalece pe bicicleta Pegas, sa se duca peste mari si tari, sa se lupte cu zmeul cel rau, ca are rau de viteza si nu stie sa boxeze.
  • O fi spus printul ceva. L-o fi injurat …
  • O fi votat cu Ponta …

Citeste si asta

Discutia telefonica dintre Dacian Ciolos si preafericitul Daniel

O posibila discutie telefonica dintre prefericitul Daniel Ciobotea, si prea-razganditul Dacian Ciolos, care ieri anuntase ca taie …

Comentezi ?